11. mai 2011

Cupcakes, hurtigscrapp og litt om livet

Ja dette blir rett og slett et altmuliginnlegg fra meg. Jeg har jo snart jobbet i 3 uker, og da blir jo lite tid til blogg, forum og scrapping. Og jeg må jo bare innrømme at jeg merker at jeg ikke har jobbet på en stund, for fra å være hjemmeværende i en kaotisk småbarnstilværelse til å jobbe 8-15 timer dagen. Og så prøve å smette inn litt kos og lek med ungene innimellom er ikke lett. Men satser på at det blir litt lettere når det blir rutiner på ting. Men heldigvis så skal jeg ikke jobbe for fult før til utpå høsten en gang.

Og så må jeg bare fortelle dere at min lille datter som jeg trodde jeg fødte i går blir 6mnd på fredag. Tenk det da, tiden går så alt for fort. Og når man forteller slike ting så må man jo legge inn et skrytebilde også da :) Og denne gangen så snek jeg meg med på bildet også.


I går var vi på en etterkontroll på sykehuset med Era Eline. Hun er nemlig født med cyste. Jeg trodde verden skulle rase rundt meg da jeg fikk beskjed om det, og nå er den heldigvis borte :) Og det er faktisk ikke så uvanlig at babyer er født med slike væskecyster. Men det var ikke en morsom beskjed å få, og var vanskelig å takle de ukene man ikke er så psykisk sterk Men nå nesten 6 mnd etterpå så er jeg så glad for at den er borte, og vi trenger ikke mer oppfølging av lege. Da måtte jeg selvfølgelig feie litt. Så nå har jeg kjøpt meg  Vibeke Spigseth sine mønsterark som hun har designet for panduro. Stor glede!! Og så kjøpte jeg noen deilige cupcakes :) Nam!!


Dette ble jammen meg et skravleinnlegg om sikkert veldig uinteressant for dere fleste. Men skravling er jeg ganske god på, selv om det ikke har så mye mål og mening. Så derfor er det litt rart at jeg bare har titler og ingen journaling på mine LOer. Og det har selvfølgelig Scrapphuset gjort noe med da. Jeg har blitt utfordret av Linn til å scrappe en LO med hverdagsbilder og med minst 150 ord. Hvordan jeg skal få til det har jeg ikke peiling på, men en utfordring er en utfordring. Og det er vel det man lærer av ;)

Og til slutt så kommer et kort jeg scrappet til papirdokkenes hurtigscrap. Jeg er altså skikkelig dårlig på disse hurtigscrappene, men må liksom prøve meg noen ganger. Oppgaven var Flower power, og orange skulle være synlig. Dårlig bilde da det ble tatt så sent på kvelden.

2 kommentarer:

  1. kjekt å se livstegn fra denne kanten om dagen også, hehe. Jeg visste ikke at EE var født med cyste, men kjempeflott at den er vekke nå=) de cupcakesene såg digg ut. Jeg tror du gjennomfører utfordringen fra SH med glans=)

    SvarSlett
  2. Her var det mange flotte bilder, både av barn, deg og kaker. Speedscrap kan være vanskelig... Nesten sån nat man må gå med noen tanker i hodet før man vet oppgaven ;)
    Jenta di er jo bar eså stor... men det kan ha noe med at mi jente "bare" er 3 måneder.

    SvarSlett