1. mai 2011

1 dag


Skulle ønske at jeg nå kunne fortelle at hipp hurra det er 1.mai og at jeg i går plantet disse flotte stemorene i bedd og kasser. Men det kan jeg ikke. Men jeg kan si hipp hurra det er 1,mai og vi i That`s Just So Cute har en ny fargeutfordring. Og denne gangen har vi valgt ut et bilde. Det var faktisk jeg som valgte dette, for jeg følte at det passet kjempegodt til mai. Og jeg tenkte ikke på at jeg skulle bruke de i et scrappe prosjekt i det heletatt. Og enda mindre tenkte jeg på at vi har fått hvert vårt stempel fra Crafty Individuals som vi skulle bruke her.


Jeg synes egentlig at blå og lillatoner er litt vanskelige å bruke, pluss at jeg ikke er så kjempegod til å bruke stempler. Men en utfordring er en utfordring, og utfordringer liker vi jo. Og her kommer LOen jeg scrappet til disse fargene.

Og nå tilbake til 1 dag. Era Eline var bare 1 dag da dette bildet ble tatt, og tenk at hun nå i mai blir 6mnd. Det er jo faktisk litt sykt. Jeg har jo kost meg masse med baby i hus, men på en annen side så føler jeg at hun har blitt 6mnd over natta. Kan noen fortelle meg hvor det har blitt av de siste 6mnd? Jeg går fortsatt rundt å tenker at jeg har en nyfødt baby.


3 kommentarer:

 1. Så supert du har brukt det stemplet! Og nydelige tøtta da! Nei, hvor blir tida av.. Kanskje en må lese Roald Dahls Tidstyvene en gang til, i voksen alder, det var kanskje noe lurt der? Men nyt de neste 6 månedene også, herlige babytiden! :)

  SvarSlett
 2. Denne var bare helskjønn!!!
  Herlig med all den blonderen.
  Tiden ja ? datteren min ble 6 år denne uka....og jeg husker fødselen enda veldig godt.....som om det var i går.....så hvor blir tiden av ????

  Over til en annen ting. Bruker det å være noe scrappetreff, noen plass ut på fosen ?
  Hadde vært artig å fått til noe treff.

  Ha en fin 1. mai :)
  Toini

  SvarSlett
 3. Denne var kjempefint! likte spesielt godt at pynten gikk rundt!! :) Takk for inspirasjon!

  SvarSlett