11. mai 2011

oioioi... Jeg vant!!!

Jeg kan nesten ikke tro det. Jeg vant vinterscrappen til Scraphaugen. Det var så utrolig mange flinke som var med på leken, og det var så morsomt og spennende hele veien. Tusen tusen takk for alle de morsomme utfordringene og all inspirasjon fra alle som var med.

I finalerunden så skulle vi scrappe etter ei skisse. Det passet jo meg veldig bra som er så glad i skisser. Det er sjeldent jeg klarer å følge de slavisk. Men jeg finner fort inspirasjon i oppsett og former. Og så fikk jeg endelig scrappet et bilde jeg har ønsket å scrappe lenge. Men har rett og slett ikke fått ideen til akkurat det bildet. Men endelig så løsnet det. Og jeg liker faktisk LOen min selv. Jeg føler at den er veldig meg, pluss at jeg er veldig glad i dette bildet av mine flotte gutter.


Og for de som ikke har fått med dere hvilken premie som venter på meg hos scraphaugen så er jeg nå den stolte eieren av en splitter ny epic six. Og jeg som aldri har eid et scrappemaskineri i hele mitt liv. hihi.. Så nå må det sikkert shoppes dies i alle former og størelser. Så det blir sikkert en dyr premie. hihi.. Og så synes jeg det er litt ironisk at jeg faktisk på denne LOen hadde brukt min aller første utstansa duppeditt. Den lykta syntes jeg var så fin, så jeg fikk låne og teste hvordan slike ting fungerer sist jeg var på papirverksted på Scraphaugen.

4 kommentarer:

 1. gratulerer med seieren :)det var en lekker LO du vant med :)

  SvarSlett
 2. jeg forstår ikke at min manns navn kom opp her :):) men det er da jeg som ønsker deg mange gratulasjoner med seieren :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer, denne LOen er bare sååååå nydelig :)
  klem :)

  SvarSlett