6. jan. 2011

my girl

Det er så deilig å endelig scrappe igjen. Har vel strengt tatt ikke tid, men en mamma må prioritere litt egentid også. Først så hadde vi en runde med feber og forkjølelse, og vi fikk ikke mange dagene på oss før omgangsjuka også meldte sin ankomst. Og oppi alt dette så er ikke rutinene helt i rute med Baby på 7 uker i hus. Men vi kom oss gjennom dette også :) Og jeg var kjempebestemt på at på nyåret så skal jeg innvilget meg selv noen timer i uka på scrapperommet. Og det har jeg aktet å gjennomføre, og det skal jeg fortsette med også.
Så nå er første LOen av Era Eline endelig scrappet. Og da måtte det jo selvfølgelig bli en råååsa LO. Det var utrolig vanskelig å bestemme seg for bilde denne gangen, har jo så mange minner og bilder jeg lengter etter å leke med. Men da jeg så ukes skisse hos skissedilla var jeg ikke i tvil :)8 kommentarer:

 1. For en lekker LO! Var så kjekt å sitte å studere alle de fine, små detaljene :)
  Kjempefin LO, og nydelig bilde.
  Tusen takk for deltakelsen.Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Så herlig! Så rosa,sart og nydelig. Og du...vi blir enda bedre mødre når vi innimellom kan få litt alenetid. Vi tar jo vare på minner som blir fine for våre barn å ha senere også!

  SvarSlett
 3. Åh, så flott dette var!
  Fantastisk med en fargesterk LO full av detaljer, knallflott! :)

  Klart man skal ta seg tid til å kose seg med andre ting, hvis ikke blir man litt tussete. :)

  SvarSlett
 4. Så søt denne var!! Du er så utrolig flink med detaljene!! Nydelig!! Tusen takk for den kjempefine premien jeg fikk i posten i dag!! klem fra Turid

  SvarSlett
 5. så deilig at du har fått litt egentid igjen, og en skikkelig flott LO. herlig lita jente dere har fått.
  ha en flott helg. klem pia

  SvarSlett
 6. Så herlig LO du har laget Gunn Elin, og så vakker jente du har! ♥ Pynten var utrolig flott sammensatt, så jeg ble sittende og studere den. Herlig altså!

  Og du, tusen takk for den flotte premien jeg fikk fra deg for TJSC/bursdagsutfordringen din. Alt var bare helt perfekt!

  Ha en flott helg!
  Klem Kari

  SvarSlett
 7. AHHH*disse hormonene* kjenner tårene presse litt på, blir helt bergtatt av den lille frøkna, i tillegg til hennes fantastisk kreative mamma som lager SÅ nydelige ting. Jeg bøyer meg i støvet og er drit stolt av å være på DT med deg=)

  SvarSlett
 8. Så deilig liten prinsesse, fantastisk første Lo til henne dette. Mange lekre detaljer og farger! Elsker perlene og sommerfuglene.
  klemm

  SvarSlett