11. jul. 2012

sommerferie 2012

I ferien vår har vi vært så heldige å ha besøk av ei herlig frøken som vi er tante og onkel til. Hun har vært med oss overalt. Vi har vært på idylliske Tarva, for dere som har sett barnetv-serien Tuva fra Tarva så er der, ei lita øy med fantastiske mennesker. Min kjære har en del av jobben sin der :) Etter noen dager der så kjørte vi nedover til Lillehammer der vi hadde noen innholdsrike dager på Hunderfossen og Lilleputthammer. Og sommer været har vært som bestilt nesten hele tiden, og ungene har vært eksemplariske. Som en liten takk for besøket, så har jeg laget et lite minialbum til Andrea. Sammen med en minnebrikke med alle bildene og filmene av henne fra turen.

Jeg leverer også denne til Andrine & Marens sommerutfordring. Utfordringen går vel egentlig ut på å lage noe ut av mitt beste sommerminne. Men nå har det seg sånn at jeg ikke helt har klart å bestemme meg hva mitt beste minne er enda. Jeg er jo så heldig å ha så mange. Men håper og tror at jeg kan finne ut av det å scrappe flere minner. Så i første omgang så leverer jeg et av årets sommerminner.

5 kommentarer:

 1. Så koselig at du lager denne til henne da!! Skikkelig favoritt tante altså!
  Den var knall!!!

  SvarSlett
 2. Så herlig minnebok og tipper den blir tatt godt vare på i framtiden. Supert minne og super gave. Koselig at du deltar på sommerutfordringen til ANMA :)

  SvarSlett
 3. Kjempeherlig sommerminnebok, Gunn-Elin! : D Masse glad-farger, flotte bilder og fine sommerminner! Takk for at du er med på Sommerutfordringen i Landhandleriet : ) Du er nå med i trekningen av begge gavekortene ; ) Ha en fortsatt strålende sommer!

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig minnebok fra årets sommerferie! Så fargerik - digger! Takk for at du deltar på sommerutfordringen hos Anma!

  SvarSlett
 5. Kjempeflott minialbum du har lagd, fylt med herlige farger og detaljer! Nå fikk jeg lyst å begynne på et minialbum selv jeg altså!!

  Takk for et herlig bidrag!

  Klem Stine :-)

  SvarSlett