13. jul. 2012

Livet på Tarva er herlig

Noen av våre feriedager i år ble tilbrakt på Tarva. Ei lita øy utenfor Bjugn. Ferja dit går to ganger om dagen så det sier seg selv at når man er på Tarva så er man faktisk der. Ingen matbutikker, men de som bor der er utrolig snill, grei og hjelpsom så har man glemt noe hjemme så er det lov å spørre om litt låns av både det ene og det andre. Jeg tror det bare for 17fastboende der, men i ferietiden så fylles øya opp med mange fornøyde hyttefolk. Og i sommerhalvåret så kan det hende at puben også åpnes. Men en ting er det mye av på Tarva, og det er sauer. hehe. Mange sauer, og noen kyr. Egentlig så kan jeg bare sitte å skrive og skryte av denne magiske øya i evigheter, men det er vel ikke av den store interessen for så mange andre en meg. 

Men vil nå likevel vise en LO jeg har scrappet derfra da. Her er min lillefrøken som utforsker en av Tarvas mange strender. Her både plaskes det og tror sannelig det smakes litt på vannet også jeg. Denne LOen er scrappet til en ny blogg for meg. Scrap Africa. Jeg fant den inne hos Vibeke i går kveld, Og da måtte jeg herme litt. 

Fargene passer veldig godt til Scrapping.no sin fargepalett så jeg tar den med der også jeg.

6 kommentarer:

 1. Your layout is beautiful. I love all the layering and texture. Thank you for taking part in this Scrap Africa challenge.

  SvarSlett
 2. Simply beautiful!!! Love it!xx

  SvarSlett
 3. En fantastisk flott LO. Likte veldig lag på lag med stæsj og papir. Mesterlig utført :-)

  SvarSlett
 4. Du er så flink du! Alt for lenge siden jeg har vært her... Håper vi sees snart!:)

  SvarSlett
 5. Fabulous take on the sketch! I love all your gorgeous layers & the misting with the splatters! Beautiful work :)

  SvarSlett
 6. Love your story and also the LO...great work on the back ground...Thanks for joining us at Scrap Africa!

  SvarSlett