28. mai 2012

øvelse gjør mester

Hos scrappehuset vil de se LOer med bilde serier. Og det gjør jeg så alt for sjeldent. Egentlig litt rart, for jeg synes alltid at det er veldig vanskelig å bestemme meg for hvilket bilde jeg skal velge. For når det knipses så blir det jo som regel tatt flere en ett bilde. Og her kommer min LO med en liten serie av Era Eline som trener på å drikke av vanlig kopp. Nå er flaske og tutkopp endelig historie her i huset. Eller litt vemodig er det vel kanskje også, ungene vokser så alt for fort.
8 kommentarer:

 1. KULT KULT KULT! :) Elsker den lekne flyten over LO'n din :) Takk for at du er med!

  Ida

  SvarSlett
 2. Så kul LO du har laget, artig utfordring da, å lage en liten historie av bildene. Det er det jeg synes er så koselig med LO'er, at man har en historie, litt mimring og sånt.

  Kjempekoselig å være innom bloggen din igjen, kjenner at nå som jeg skal i gang å lage album til snuppa til neste års konfirmasjon kommer jeg til å besøke deg ofte for å få inspirasjon!

  Ha en fin og kreativ uke!
  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Kjempe tøff LO!! Masse herlige detaljer! :)

  SvarSlett
 4. Åååååå, digger:) Så gøy at du scrapper mange bilder da... og du har klart det helt finfint:) tøft med ramme rundt ett av bildene, mange flotte detaljer og kule farger:) Takk for at du er med på utfordringen vår!

  SvarSlett
 5. For en kul , herlig og leken fargeklatt av en lo da , digg, takk for at du er med

  SvarSlett
 6. Å kjære!!! dette må være min favoritt altså!
  KNALLSTILIG!!!

  SvarSlett
 7. Utrolig kul!!! Helt super!!:)

  SvarSlett