28. des. 2011

Mitt scrappeår 2011

Tenk at det igjen er klart for å takke for året som har gått og ønske et nytt år velkommen. Og jeg takker hobbyen min nok en gang for muligheten til å mimre meg gjennom årets minner og opplevelser. Scrappingen har gjort meg til en flittigere fotograf og ikke minst mye bedre på å bruke bildene og ta vare på minner.

Jeg startet året med å scrappe mye, ikke så rart ettersom at jeg da var mye hjemme med ei lita tulle. Og så fort hun sov så spratt jeg opp til mitt lille scrapperom for å leke meg.  Jeg var tidlig ute med flere "pliktscrapper" og rakk også å være med på flere utfordringer. Men nå som minstegullet har blitt "stor" jente og jeger tilbake på jobb så har scrappetiden blitt mindre og jeg har måtte innse at tid til min favoritthobby er betydelig mindre. Så jeg har sagt ifra meg flere team-jobber og har heller ikke fått deltatt på de utfordringene jeg har ønsket. Men snart er det heldigvis nytt år og at hav av nye muligheter :)

Men før jeg avslutter dette scrappeåret så er det veldig mange jeg vil takke. Først og fremst ungene mine og kjæresten som ofte må være klare for fotografering. Alt skal jo dokumenteres. Jeg vil takke jentene i That`s Just So Cute, dere er TOPPEN!! Ekstra stas at jeg fikk truffet så mange av dere på treff i oktober. Håper vi møtes på nytt i 2012. Og tusen takk til min norske favoritt scrappeblogg, Scrappehuset. Dere inspirere hver gang, og takk for at dere fikk meg til å strekke meg litt ekstra. Tusen takk til Casa Kreativ for et innholdsrikt forum med både skravlerier og morsomme utfordringer. Og ekstra takk til Asil der for hennes papiralong. Håper det blir en ny i 2012. Og takk til alle papirdokker og Anne for et koselig der alle blir sett og hørt. Tusen takk til alle dere som stadig besøker bloggen min og legger igjen koselige kommentarer. Tusen takk til alle fantastiske scrappedamer som jeg har møtt på treff og kurs. Håper jeg treffer mange av dere på Steinkjerscreppa i april. Tusen takk til Torill for to magiske kurs, Lene for et lærerikt shabbykurs og Ingvild Bolme for Primakurs.

Og så på tide å avsløre hvilke LOer jeg har valgt som mine topp 10. Av 101 LOer så syntes jeg det var veldig vanskelig. Men valgte til slutt de LOene som ligger mitt hjerte nærmest. Ikke for at det er de jeg synes er finest eller best scrappet. Men heller de jeg føler at jeg har klart å fange øyeblikket og historiene. Og jeg tror også at listen representerer mine scrappestiler. LOene kommer i tilfeldig rekkefølge.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle et godt nytt år!!


10 kommentarer:

 1. Se der kom listen vuttu ;)
  en flott liste av en fabeaktig scrapper som jeg ser opp til!

  Ser frem til nye sprell i året som kommer. Og ikke minst få sjansen til å sitte ved siden av deg igjen mens du arbeider.
  ~Klem~

  SvarSlett
 2. Blir rørt av å lese jeg..... Morro å se din topp 10 liste.....jeg kunne lett satt opp topp 100 av dine LOer nemlig!
  Jeg er supertakknemlig for at jeg fikk treffe deg i høst, og håper vi ses igjen!
  Gleder meg til å følge deg videre i det nye året, og gleder meg til å inspireres av dine scrapperier!
  Et riktig godt nytt år til deg og dine! Måtte det nye året bli fyllt av masse lykke og glede!
  En stor nyttårsklem fra meg...

  SvarSlett
 3. For et herlig knippe av ditt 2011, jeg digger virkelig dine verk. Hvordan du bruker oppsett, farger osv.. Gleder meg til å følge deg videre på veien å se hva du tryller fram i 2012:) Klem Hege.

  SvarSlett
 4. Flott innlegg og flotte LOer. Du lager så mye fint at det alltid en glede å besøke i bloggen din:) Desverre har jeg ikke fått vært her så mye i det siste, men hatt en liten runde nå. Et av mine scrappe-høydepunkter i 2011 var da vi møttes på Casa treffet, veldig koselig:)
  Ønsker deg en fortsatt fin romjul, og alt godt for det nye året;)

  SvarSlett
 5. Nydelig, Gunn-Elin. Du er min favorittscrapper! Utrolig flink er du!

  SvarSlett
 6. Fantastisk flott avslutning på 2011:-) Flott topp 10! Elsker å ta turen innom kammeret ditt og ser fram til å titta innom i 2012 og. Godt nytt år!

  SvarSlett
 7. Vannvittig flotte LO'er Gunn-Elin.
  Jeg kan tenke meg at det var vanskelig å velge ut bare 10 stk.
  Jeg må jo si at nr.1, 2 og 3 var fantastiske.
  Ha et supert nytt år....
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 8. Hei Gunn Elin !

  så mye lekkert du viser frem ! Den ene lekkerbisken etter den andre !
  Det er utrolig koselig å lese ditt "referat" fra året som er godt ! Jeg fikk endelig møte deg iår og du var akkurat som jeg tenkte - varm og søt og men masse utstrålig ! Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har blitt kjent med deg iår! Håper vi snart sees igjen!
  Ønsker deg og dine et godt nytt år !
  klem

  SvarSlett
 9. Hei hei:)
  Der kom den fine listen din ja!! Utrolig flotte!! Likte så godt den første der jeg:)

  Takk for titten.

  Gleder meg til Steinkjer:)

  SvarSlett
 10. SÅ masse flott du har laget i 2011 - og enda er det flere som godt kunne ha vært med på lista!!!

  Så mye forskjellig!! ARTI!!

  Takk for at du deler - og jeg gleder meg til april!!

  klems

  SvarSlett