17. aug. 2011

Gaveeske og klatremusa

Først så vil jeg nok en gang gratulere Silja Olive med dåpsdagen. Jeg er så glad dere alle hadde en fin dag og en fin dåpsfeiring. Håper vi møtes snart igjen.

Jeg laget en liten gaveeske til anledningen. Perler måtte være med så fikk jeg deltatt på en av Casasommerutfordringene med denne også :)
Og så må jeg bare legge ved noen bilder av klatremusa vår. Hun ble 9mnd på lørdagen, men er allerede høyt og lavt. Ikke nok med at hun reiser seg, nei da... Her skal det klatres. Opp påstoler, opp på bord og vil gjerne sitte eller stå i vinduskarmen og slå på blomsterkrukker og vindu. På bildene her er det kveldsmaten til storebroren som fristet. så når hun ikke fikk så bars det til å klatre opp for å forsyne seg selv. Til og med trappgrinda må lukkes. Hun sto så fornøyd på andre trinn å ventet på meg i går. Så her kan vi ikke snu ryggen til et sekund mer.

1 kommentar:

  1. Så stor hun er blitt, og flink til å klatre! Syns det er så rart å se de små babyene styre rundt sånn, jenta mi rullet ikke rundt engang før hun var 7 mnd. :p Begynte å krype da hun var nesten 13 mnd. Hun var stor (lang og litt bollete), og tok livet veldig med ro. ;)

    Nydelig gaveeske da, så lekkert med den sløyfa. :)

    SvarSlett