21. aug. 2011

1000 takk for meg

Jeg er så utrolig glad for at vi har så utrolig flotte og gode barnehager i Ørland kommune. Og jeg er så glad for den jobben damene på Futura småbarn har gjort for gutten min. Det var ikke lett å si hade til de nå på fredagen. Nå skal han riktig nok bare over gangen og over til den minste storbarngruppa. Men allikevel, han er ikke å småbarn lengre og da blir jeg litt trist i mammahjertet mitt. Jeg kan rett og slett ikke takke de damene nok for den jobben de gjør med å ta vare på våre dyrebare unger i vår travle hverdag. Jeg kunne sikkert skrytt i det vide og brede her. Men da hadde det blitt et utrolig langt innlegg og jeg hadde begynt å gråte litt igjen. Jeg er veldig glad for at i november så skal akkurat de samme snille damen passe lillejenta mi.
Nå ser jeg at det er veldig lett skryte av damene her. Men på futura så er vi så heldige å ha noen gutter, eller de er vel voksne nok til at vi kan kalle de menn. hihi.. Og de er alle noen skikkelige gode trygge voksenpersoner og gode forbilder for våre unger. Og det er vel ikke så vanskelig å forstå at de er veldig populære lekekamerater for de fleste gutta.

Jeg har laget et lite minialbum til de på småbarn som en takk for at de er de de er. Og for de trygge rammene de gir både ungene og oss foreldre.

4 kommentarer:

 1. Kjempe fine album du har laget :)

  SvarSlett
 2. *Smelte* Ble ikke denne satt pris på i bhg så vet ikke jeg. For et nydelig sammensatt verk av minner du har satt sammen:) Klem.

  SvarSlett
 3. Så hærlig!!!
  Jeg kan virkelig skrive under på at vi som jobber i barnehager blir UTROLIG glad for slike oppmerksomheter! At foreldre som deg ser jobben vi gjør:0) Så koselig gjort da!! Og albumet var skikkelig hærlig!!

  SvarSlett