16. jul. 2011

Velkommen

Lekebutikken er vel sikkert alle barn sin drøm. Og min gutt er vel ikke et unntak her. Og i vår så hadde hans lekeland stilt ut et lite søtt hus som alle ungene elsket. Jeg jobber i nabobutikken så jeg hørte hver dag den ene sinte ungen etter den andre som ble revet ut av drømmehuset hver dag. Nå er de heldigvis utsolgt for husene sine. Og vi kan trygt ta med Arn Magnus på butikken igjen uten at vi må bære han hylende ut. Huset var veldig fint altså, så jeg skulle så gjerne gitt det til han. Men nå er det jo slikt i vår familie, og heldigvis til hos de fleste andre familier at ungene ikke kan få alt de ønsker seg. Og hvor i all verden skulle vi hatt dette huset på vinterstid da.

Men nå var det ikke det grønne plastikk huset som var alle Brekstadsbarna sin drøm jeg skulle vise dere her da. Det er denne LOen jeg har scrappet til Scrappehuset sin skisse som jeg har lyst til å vise frem. Og bildene som er scrappet er av min lille håpefulle i sitt drømmehjem. Beklager at det er så dårlige bilder, men som jeg har fortalt tidligere så er det mobilbildene mine som er mine favorittscrappebilder for tiden :)

Og tusen takk til scrapphuset for en flott skisseutfordring :) Og en ting til om denne skissa. Jeg scrappet den sammen med to scrappevenninner. Det var så morsomt at vi tre fikk til så forskjellige LOer ut fra den samme skissa. Håper Hege og Linda også deler sine løsninger i sine blogger :)3 kommentarer:

 1. Ja, drømmehuset er for å drømme om :)

  En flott LO med mobilbildene (som ikke er så dårlige som du vil ha det til!)

  SvarSlett
 2. Hei - og håper du nyter sommeren!!:)

  Skjønner godt han har lyst på et så flott hus da:) Og du har laget en utrolig kul løsning på skissen!! Digger den!! Kul bruk av mist:)
  Du får ikke til å sette på et bitte lite hjerte et sted da?

  Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 3. Knallstilig!!!
  Sett på et hjerte så er du med!!!

  SvarSlett