18. jul. 2011

ungenes ord og historier

Nå er det jo bare størstemann som har et språk med ord vi skjønner enda. Og han begynner å bli veldig flink. Han synger enkle strofer og kan snart fortelle historier med sammenheng til og med. Og jeg vet jo selv hvor fort jeg glemmer ting. Så jeg har bestemt meg for å gjøre mitt beste for å skrive ned ord, uttrykk og historier underveis. Så derfor har jeg gjort om ei kjedelig norgesblokk til en helt personlig skravlebok til Arn Magnus. Men nå skal jo begge ungene behandles likt, og derfor følges opp likt også Så da måtte det jo bli ei bok til Era Eline også :)


3 kommentarer:

 1. WOW. Disse aWake ufattelig flotte. Jeg tror jeg må sette i gang meg en slik også. Eldstemann og mellomste kommer med mye bra altså

  SvarSlett
 2. Noe så kult Gunn Elin! Dette skulle jeg hatt da ungene var små, får legge meg det på minnet til det en gang kommer barnebarn tror jeg for nå har jeg allerede glemt en del gullkorn.

  Ha en fortsatt fin sommer!
  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Så stilige, begge to!!! :)
  Ja, dette burde jeg også gjøre!
  Vi har jo masse historier allerede nåmens han er baby, som vi ikke vil glemme.... :) Må jo finne dem fram når de skal konfirmeres og gifte seg! :)

  SvarSlett