7. jun. 2011

En siste helg som frøken hyllmark

Jeg husker at jeg en gang sa at jeg ALDRI skulle lage et minialbum igjen. Og så feil kunne man ta gitt. Ganse nøyaktig ett år etterpå så har jeg laget et nytt album. Og to til er under produksjon, og enda et er i tankefasen.

Det albumet jeg tenkte å dele med dere nå er et album jeg laget til en av mine alle beste venninner. Vi har visket, tisket, lekt, grått, ledd sammen siden barneskolen. Fredag 3.juni så giftet hun seg med sin kjære mr.skjerve. Hipp hurra for herr og fru Skjerve!!!

Men helga før så møttes vi jentene til et utdrikningslag. Eller det vil si at vi dro på lavvotur etter Susann sitt ønske. For ingen av oss jentene er så veldig spennende, crazy og vågale som liker å drite oss ut i dagslys midt i byen. Og vi møtes alt for sjeldent at vi valgte heller å ta ei rolig helga bare for oss selv. Og det var deilig!!! Ingen barn, mas og kjas. Bare oss 4, noen glass vin og deilig kyllingsalat langt inni Skaun :)

Og nå har denne turen blitt dokumentert  med både bilder, farger og ord. Og her er resultatet.
Har også scrappet denne til CasaPapiralong for juni/juli. Gult og orange skal brukes og min.100 ord. Og alt er brukt. Nå vises vel ikke alle orda her, men jeg håper virkelig alle tror at de er her :)5 kommentarer:

 1. Så fint dette var!! Nå ble jeg faktisk inspirert til å lage et minialbum.. Har visst aldri laget det før jeg... Kanskje jeg skal børste støv av bind it en og starte??

  Takk for inspirasjonen :):)

  SvarSlett
 2. Et aldeles lekkert prosjekt som får meg til å ha alt! Lekkert ordnet og passer så godt til det turen var.

  SvarSlett
 3. For en herlig gave til venninnen din, et utrolig lekkert album med masse flotte detaljer! Og tenk, ingen elgbilder da du... ;-)

  Ha en flott og kreativ uke!
  Klem Kari

  SvarSlett
 4. Du har jaggu en heldig venninne <3 det var helt nydelig

  SvarSlett
 5. Ååå den var lekker!!! Heldig hun som får den!
  Så mange flotte detaljer du har fått med!
  Ha en fin dag!
  Merete

  SvarSlett