17. mai 2011

Hurra!!!

Gratulerer med dagen alle sammen. Her er jeg egentlig ganske stressa, men jeg unner meg et 5minutt med pc-tid. Det er vel lov det selv om ikke alt er klart?? Eller jeg kan ikke si at vi har så mye igjen, klærne til meg og unga henger klart. Frode får passe seg selv, og så håper jeg han har tatt på seg flaggsjefjobben, det vil si å stryke to hele flagg. Pavlovakaken er ferdig. Nam!!! Ser den har sprukket litt, men det har ingenting å si, for jeg vet at den smaker fantastisk :)

Vi er litt usikre på om vi skal gå i tog, eller se på tog enda. Arn Magnus har vært skikkelig dårlig og går enda på antibiotika, så det passer ikke helt med regn i dag egentlig. Vi får se det an når det nærmer seg tenker jeg.

Men nå tror jeg at jeg får komme meg opp i dusjen. Har middagsgjester i dag, så greit å få gjort noe før vi farter avgårde.

Ønsker dere alle en fin 17.mai!!!

3 kommentarer:

 1. ann-kristin og lars gunnar:)17. mai 2011 kl. 09:42

  hei fin kake:) gratulere med dagen:e ikke helt sikker på om vi ska gå i tog eller om ska sjå på tog enda vi heller for ongan e litt forkjøla enda så dem har sånn stygg hoste så vi får sjå når det nærme sæ:D

  SvarSlett
 2. Håper dere har hatt en fin dag:) Det har vi iallefall. Håper jeg får treffe dere snart igjen søtingene mine. Ha en fin kveld da:)

  SvarSlett
 3. Fin og ikke minst GOD kake! Du er så flink!

  SvarSlett