11. apr. 2011

søndagstur

Her kommer mitt bidrag til 4 runde av vinterscrappen til scraphaugen. Scrappinga sitter veldig langt inne for tiden altså. Føler ikke jeg får til noe. Æsj altså!!! Men jeg gir ikkeopp, jeg får vel bare scrappe litt innimellom så håper jeg det løsner igjen. Men for meg er ikke scrapping bare lek med papir, det er også mimring og tid for ettertanke. Og jeg elsker å sitte å se gjennom gamle bilder og tenke på alle de fine dagene jeg har hatt sammen med familien min, og godt å tenke på alle de dagene og stundene vi skal ha fremover.

Disse bildene er tatt en flott maidag i fjor. Se så liten gutten min var der da. Det har bare gått ett år siden dette, men så mye som har skjedd siden det. Og den lille gutten på bildet har blitt så stor.


3 kommentarer:

  1. Man merker ihvertfall ikke at scrappingen sitter langt inne, en utrolig gjennomført LO i spreke farger. Utrolig tøffe detaljer:-)

    SvarSlett
  2. Helt enig med Isabell! Knall Lo, Gunn Elin. Så herlig med alle fargene og jeg liker stjerner!

    SvarSlett
  3. Utrolig tøff lo!!! Stjerner va knallstilig! kanskje noe jeg kan dra med meg i mine loer av min gutt!!! Får utrolig mye inspirasjon av deg!!!

    SvarSlett