13. apr. 2011

kvalmende deilig

Vet dere hva?? Jeg er så utrolig glad jeg er en del av Thats Just So Cute sitt team. Sammen med så koselige jenter og morsome utfordringer og gode sponsorer. Men haken er at det har vært mye pliktscrapping i det siste. Og med to småunger i hus, så har jeg egentlig nok å gjøre. Men i dag har alle plikter fått vike altså. I dag har jeg scrappet en LO rett og slett for at jeg hadde lyst til å scrappe akkurat den LOen til en perfekt utfordring. Scrappehuset har nemlig nytelse som tema. Og da tenkte jeg bare på meg selv og det jeg liker. Egoistisk? ja!! Men det påberoper jeg meg friheten til å være innimellom. Og jeg har savnet å ta meg tid til å scrappe til husets sine utfordringer. For jeg bruker jo bloggen deres til inspirasjon, og de jentene der er såååå flinke til å dele sine ting, og dele andres scrappestiler og teknikker. Så jeg har vært litt frustrert over at jeg ikke har hatt tid til å støtte opp om de i det siste. Tusen takk jenter for at dere driver en alle tiders utfordringsblogg og scrappemagasin.

Men tilbake til noen av mine nytelser, og jeg nyter mange ting jeg altså. Som småbarnsmor så nyter jeg gjerne noen timers stillhet, gjerne for meg selv på scrapperommet. Men jeg likser også å bake. Er skikkelig amatør, men med gode hjelpemidler så kan det bli ganske så godt og delikat allikevel. Og jeg elsker søtsaker, kaker og kjeks av nesten alle slag. Her kommer det nytelser i fleng. Så jeg har blitt ganske så glad i denne LOen selv om den er rykende fersk. For her har jeg fått kombinert det meste av det jeg nyter :) Til og med en blomst for at jeg savner å jobbe litt i butikken.
Loen ble litt fjollete og rosa, men jeg savner faktisk å være litt fjollete og rosa også jeg. hihi.. En annet ting jeg savner er å snike å kommentere i blogger rundt om. Men det får jeg ha til gode til senere. Men tusen takk til alle som er så snille å ta seg tid til å kommentere til meg, det setter jeg uendelig stor pris på. Takk takk :)

Og litt mer unyttig info. Dette er min aller første lettersizeLO, skjønner ikke hvorfor jeg har vært så redd for de. For det var jammen meg morsomt å scrappe i et annet format :)

10 kommentarer:

 1. Hmm. Synes LO'en ser like delikat ut som muffinsene:-D all grunn til å være fornøyd med denne:-)

  SvarSlett
 2. Virkelig flott LO, og jeg har også et svakt punkt for cupcates, så jeg ser poenget her. ;)
  Kjempefine farger, veldig sprekt og oppfinnsomt, og flott oppsett og pynt. :)

  Klem, Anne.

  SvarSlett
 3. Så lekkert!!!!
  Og tusen tusen takk for koselige ord til oss i Huset! Setter veldig stor pris på det! klems!
  Digger at du har laget denne SØTE LOen! Så hærlig fargekombinasjon, og digg pynt! Og nydelige kaker.... sikle sikle!!
  kos deg videre med å sette deg selv i fokus!! Skal jo være gøy å scrappe også - ikke bare plikt!

  SvarSlett
 4. Snille! Tuusen, tusen takk for det nydelige påskeegget! Herregud, hadde aldri trodd jeg skulle få det? Når du la det ut på bloggen, og skrev "Og dette egget har jeg scrappet til en helt spesiell person", kunne jeg ikke drømt om det var til meg! MEN, jeg er supertakknemlig! Kjempeglad♥ Tusen takk! Vakrere i vikreligheten enn på bilde! Helt utrolig! Verdens aller beste overraskelse! Du er kjempeflink, jeg er inspirert til 100♥ Hjertelig takk:)

  Du aner ikke Gunn-Elin, har vist bildet av påskeegget ditt på bloggen din til venninnene mine + mamma sånn ca. annen hver dag! Vist hvor flink du er, og sagt at det er et slikt egg jeg har så lyst til å lage! Alle har sagt at du er vanvitting flink, og ja, det er du virkelig! ♥ Og så snill! Har lyst å si jeg er litt glad i deg jeg;)

  Nå skal jeg scrappe et slikt egg jeg og, ingen tvil♥ (nå har jeg jo inspirasjon ved siden av meg tilogmed..)

  Og en ting til, scrappesakern oppi der♥ *elsk* Snilleste♥ thankU

  Ha en flott uke du! Selv har jeg ikke annen grunn enn til å smile! :)
  Stor klem fra Hanna♥

  SvarSlett
 5. ps, nydelig layout♥ vakker:)

  SvarSlett
 6. Nydelig LO du har lagd, ja den er nesten til å spise opp :)
  klem :)

  SvarSlett
 7. Nammis:) De var veldig gode også!! Lisa

  SvarSlett
 8. dette var jommen meg en flott LO!! og for noen farger da....nice!
  takk for at du leverte et flott bidrag til oss i ScrappeHuset......

  SvarSlett
 9. Så morsomt å lese innlegget ditt. Takk for alle de fine ordene og skrytet, det var skikkelig gøy lesning. :D

  Så litt skryt tilbake ;P
  En sukkersøt og delikat LO. Deilig bilde og morsom tittel. :D
  Herlig og fresh LO!

  Takk for ditt flotte bidrag :D

  SvarSlett
 10. Takk for flotte ord i innlegget ditt- artig å lese, og bidraget ditt er bare så knasj og flott. ikk skikkelig lyst på deilig kvalmende muffinser.

  Takk for at du deltar.

  HGa en fortsatt fin kveld...

  SvarSlett