20. mar. 2011

Vi har feiret 2åringen vår

Dette blir faktisk et scrappefritt innlegg. Jeg vil bare vise frem noen bilder av gutten min, og kaka som jeg har hatt store problemer med. For mange har vel fått med seg min frustrasjon der. For på oppskriften sa at jeg skulle steke kaka i 40 min, bullshit!!! Da var det suppe inni, til og med en sjokoladefugde er godt stekt i forhold til den. Så på 3 forsøk ble den stekt i 1time og 45min, er faktisk 65 min mer det. Ja ja, mer om den senere.

Kvelden før den store dagen så blåste Frode opp ballonger. Mange ballonger. Så dere kan tro det var en som ble glad da han våknet å så at senga var pyntet med ballonger. Eller bainnonga som han sier så pent selv. Og gleden ble ikke mindre da han km ned på stua å så alle ballongene der :)
Og så tilbake til den berømte kaka. Jeg har jo allerede klaget over stekinga. Men da jeg endelig fikk til bunnen, så skulle den pyntes. Jeg kan vel trygt si at det var grisete. Kanskje litt ekstra grisete for ei som er så sykt utålmodig også da. Men fikk jammen meg til det også. Kanskje ikke så vekkert gjennomført, men jeg må si meg fornøyd med tanke på at dette er den første cacaskaken jeg har bakte.


Og ingen bursdag uten cupcakes. Ser de ikke deilig ut? Og ja, de smakte like godt som de se ut til. Men veldig mektige. Men gleder meg allerede til neste gang jeg har en mulighet til å bake disse godsakene.Men det å blåse ut lyset var ikke så viktig altså. Det var mye bedre med Asbjørns smultringer. Men til stor glede til Daniel som gjerne ville blåse. 


Så nå gjenstår det bare å takke dere alle som kom å feiret dagen sammen med oss. Vi hadde en fin dag alle sammen. Heldigvis så er det bare 1år til neste bursdag, men før det, så har vi en 1årsdag å feire.
Hipp hurra!!!

Jeg lovet et scrappefritt innlegg, men jeg må få lov til å si at jeg gleder meg til å scrappe gårsdagensbilder likevel jeg da.

6 kommentarer:

 1. Såg ut som burdagsbarnet hadd en fortreffelig dag!!!!

  SvarSlett
 2. Kaka ble jo kjempefin !!

  SvarSlett
 3. Så herlig innlegg Gunn-Elin:) Gratulerer igjen med to-åringen!
  Kaka ble jo superkul! Men skjønner jo det er greit at bunnen er stekt:) Jeg tvilte aldri på at AM skulle få bilkake på bordet, for det er vel ikke en ting du ikke fikser?!
  Herlig grønn bil, og superkule turkise cupcakes! Hmmmmmmm, sånne i lilla i mai?? Bare å sende i posten:)

  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Det ser ut til å ha blitt en vellykket bursdagsfeiring hos dere :) Stas med ballonger og bilkake :)
  Kakene dine ser veeeeeeldig gode ut :)
  klem :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer SÅ mye med 2 års dagen i huset=) Og du....den kaken var utrolig flott (ser jo butikklaget ut)

  SvarSlett
 6. WOW...for en kake..og muffins!!! Har du oppskrift å dele?? Har en 9 åring om noen dagen jeg...
  Ser ut som han hadde en TOPP bursdag!!!

  SvarSlett