18. jan. 2011

små og store begivenheter i 2010

Scrappehuset har en utfordring som går ut på å scrappe året som har vært. Egentlig veldig lett, for vi har så mange fine bilder og historier fra 2010. Men så var det å bestemme seg for hva, for hvordan kan man sette et øyeblikk over noe annet. Bortsett fra fødselen selvfølgelig og gleden over et nytt familiemedlem. Men den gleden vil jo være her i 2011 også. Og minialbum hadde jeg ikke tid til nå. Så da jeg satte meg ned for å fine bilde, så fant jeg jo ut at alle de bildene jeg likte best var jo allerede scrappet. Da det slo meg at hvorfor kunne jeg ikke scrappe med mange bilder. Og jeg kom over en LO hos Studio Calico som jeg syntes var så morsom. Så da fikk jeg en ide om hvordan jeg ville lage denne. Jeg kunne sikkert skrevet et sammen drag om alle bildene og historiene her, men det tror jeg ingen hadde orket å lese uansett. Hverdagen og våre historier er vel ikke så interessant for andre en oss. Og jeg har jo skrevet og fortalt i det vide og brede om våre opplevelser i 2010 i bloggen allerede. De koseligste historiene i hvertfall..hihi... Diskusjonene, utfordringer med legging, ja og andre hverdagsutfordringer eksisterer liksom ikke her.. ;)

13 kommentarer:

 1. Så fin den ble! Kjempestilig med herlige farger, og vakre bilder! Tøffe bokstaver til overskrift -digger layouten ♥

  Ha en fin tirsdag videre♥ Klem

  SvarSlett
 2. Denne ble skikkelig lekker!!!
  Så hærlige søte små bilder, og lekent og flott oppsett!!
  Tusen takk for at du ble med på denne utfordringa!!
  klems

  SvarSlett
 3. Åh, fantastisk kreasjon!
  Elsker oppsettet og den søte stilen med alle de små bildene, sprayen og øvrig pynt. Du har fått med veldig mye men likevel bevart balansen, og inntrykket er ikke at det er overveldende mye, bare fullt av detaljer. :)

  SvarSlett
 4. wow! denne var super fin!Likte ideen om å samle ett helt år på en Lo!

  SvarSlett
 5. Den ble kjempekjekk Funn Elin:D her hadde du fått med mange bilder allikevel var det rent og fint;) Likte tekstingen;)

  SvarSlett
 6. Kjempeflott og så stilig med så mange små bilder. Flott pyntet også.
  klem :)

  SvarSlett
 7. Kjempestilig LO Gunn-Elin!! Likte oppsettet ditt veldig godt!! Stilig med alle de små bildene!! Så søtt at du har tatt bilde av graviditetstesten!! Kom på det nå at jeg har også et bilde av min som jeg har glemt å scrappe:)
  Stor klem fra Turid

  SvarSlett
 8. Hei :)

  Så utrolig kul!! Det oppsettet var jo bare helt knall!! Her får du mange bilder på samme sted!! Kjempestilig ble det:)

  Moro at du blir med hos oss:)

  Ha en fin onsdag:)

  SvarSlett
 9. JAAAA!!!
  Bli med på SteinkjerScrepp{a}!!!!

  SvarSlett
 10. dette er en superkul løsning på oppgaven! ord blir fattige av å skulle beskrive en slik LO, full av detaljer og info....en virkelig bra oppsummering...
  takk for et flotters bidrag

  SvarSlett
 11. Så stilig LO!!! Supert oppsett til så mange bilder! balansert og flott! Ønsker deg ei riktig god helg!

  SvarSlett
 12. Så kul! Skikkelig god idè å lage en LO med mange bilder, som en slags oppsumering =) Alt var skikkelig stilig satt sammen. Jeg tenker hvert år at jeg skal lage en sånn med et bilde fra hver måned, men kommer meg aldri så langt =)

  SvarSlett
 13. Så utrolig mange flotte LO'er du lager. Denne var også nydelig. Så fint med alle de små bildene.
  Ha en fin dag!
  -klem-

  SvarSlett