23. jan. 2011

endelig

Jeg regner med at alle damer som har vært gjennom en fødsel kjenner seg igjen i denne. Det er vel ingen ting i verden som er så vondt som å gå gjennom rier og fødsel. Men har man kommet dit, så har man som regel gledet seg i x antall uker på forhånd også. Og selv hvor vondt de er, så er det så utrolig verdt det. Den lykkerusen som kommer etterpå er det beste man kan få oppleve. Plutselig så er alle rier og alt det andre glemt. Jeg er nok verdens lykkeligste dame og mamma som er så heldig å få bært frem og født mine to fantastiske vakre barn.

Jeg hadde gledgrua meg lenge til å scrappe dette bildet. Viste liksom ikke hvordan. Men ble kjempeinspirert av ukas skisse inne på Skissedilla. Har gleda meg hele uke til litt scrappetid, og i dag fikk jeg endelig gjort den ferdig. Så rakk det sånn akkurat denne gangen gitt :)


8 kommentarer:

 1. Nå kommer tårene her!! Huff ja, hva skal man si, en nydelig LO med tydelige smerter og følelser.. Likte blomstene dine og fargene du har brukt!! Det er merkelig hvordan vi glemmer all smerte når vi får det lille nurket på brystet!! ( helt til morkaka skal ut;)) Fantastisk flott LO Gunn-Elin!! Imponert! Klem Turid

  SvarSlett
 2. Så nydelig LO, søte deg :) Ikke har jeg født barn - men tipper "Endelig" er ett (mildt) ord jeg og ville valgt :)

  Elsker fargene og det å kunne bruke ett slikt bilde - som alene beskriver så mye :)
  Fantastisk LO !!
  Klemmm

  SvarSlett
 3. Flott LO. Enkel og med herlige farger. Blir rent babysyk av bildet...

  SvarSlett
 4. Denne var sterk! Bildet uttrykker mange følelser som jeg kjenner meg igjen i.....tøft av deg å scrappe det! Nydelige kontraster. Jeg liker at du har valgt en ren stil for dette bildet.

  Takk for at du deltar

  Klem

  SvarSlett
 5. Flott LO - masse kjente følelser gjennom bildet ditt ja ;-)
  Nydelige farger du har brukt :-)
  Klem

  SvarSlett
 6. ahhhh, nå kom det frem masse minner her. Jeg håper inderlig at jeg får oppleve den "smerten" igjen iløpet av de neste 5 årene. En knall gjennomført LO min venn=)

  SvarSlett
 7. så tøff den var!!!!!
  kjenner riene presser på her nå.... :p
  ha en fin uke. klem pia

  SvarSlett
 8. Kjenner meg igjen der ja...........
  LOen ble kjempeflott. Likte at det var så duse farger sammen med den fine lilla fargen. Flotte detaljer;)

  SvarSlett