1. nov. 2010

Til Frode

Ny måned og det betyr ny utfordring inne på Thats just so cute. Og denne måneden så er det gutter og menn som er i fokus. Så jeg har laget et kort til min Frode. Jeg kunne selvfølgelig vært lur og spart det til farsdag, men han har fått det for leeenge siden. Ville vært litt dumt å gitt han kortet og flasken senere også, ettersom at jeg faktisk fant flaska i kjøleskapet. Så han har nok fått den i gave av noen andre. Uff, nå hørtes jeg veldig lite romantisk ut. Men jeg håper dere scrappere forstår meg, når det først dukker opp en idé om hva man vil lage så er det greit at man har det tilgjengelig.. hihi... Men Frode er ikke så godt vant, så han ble glad likevel han *knis* Så får jeg heller finne på noe annen til farsdag. Har jo termin den helga, så kanskje an kan seg en baby. hihi...:) Verdens beste gave som han må dele med meg da..

4 kommentarer:

 1. Man tager hva man haver vet du hi hi. Syns den ble kjempe tøff jeg, og en pyntet vinflaske er jo noe en alltid kan gi bort.
  Har ikke blitt så mye blogging på meg i det siste men ser at du har vært aktiv og laget masse flott:)Synes du taklet både c&S og kort;)
  Ha en kjempefin uke:)

  SvarSlett
 2. Lekkert kort.....
  Og jeg er helt enig, man tager hva man haver...
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 3. jeg digga den taggen. spreke farger og kul pynt.
  klem pia

  SvarSlett
 4. dette var råstilig, kukle effekter på tagwen.
  klem

  SvarSlett