3. nov. 2010

oldefar og meg

Da var det klart for 3 oppgave i scraphaugens lagkonkurranse. Og ettersom at det var Guro om min tur til å lage utfordringen så har jeg jo også vært ferdig med mitt bidrag ei stund :) Og det vi ønsket å se var minst 4 mønsterark og eller kartonger, og minst tre forskjellige blonder og eller bånd. Hva som scrappes er opp til hver enkelt. Så her ligger det an for mange lag på lag prosjekter med flotte detaljer. Jeg gleder meg til å se hva alle kommer opp med.

Jeg publiserer mitt bidrag med en gang jeg, ettersom at jeg ikke vet hvor lenge jeg blir hjemme. Jeg går nå fortsatt å venter på at det skal skje noe da. Høres sikkert utålmodig ut, men det er jeg egentlig ikke. Jeg hater bare ikke å vite *knis* Men uansett, LOen jeg har laget til denne oppgaven er bygd rundt et bilde av Arn Magnus og hans oldefar (min kjære gode morfar) Arn Magnus og han har et helt spesielt bånd. Det går liksom ikke an å forklare den spesielle kontakten de to har seg imellom. Men det er ganske utrolig å se på de sammen :) Bildet er tatt i sommer da vi var på en dagstur til Råkvåg. En herlig og minnerikdag :)

5 kommentarer:

 1. Herlig rufsete og jeg likte godt fargene. Heldig han som har en oldefar. Mine har fortsatt en oldemor igjen, men vi har desverre ikke noe serlig kontakt med henne....:( Men vår eldste var heldig å "ha" min mormor til han var 3 år, og de hadde det helt super i sammen:)
  Ja nå er jeg spendt på fødselen og den som kommer:) Lykke til;)

  SvarSlett
 2. en knall flott LO med dybde. Jeg elsker fargene her, jeg kan virkelig føle den harmonien du ønsker å vise her=)

  SvarSlett
 3. herlige lag på lag, nyydelig minne å ha av de to da:D

  SvarSlett
 4. For et herlig bilde, og pynt og farger er apsolutt nyydelig, flott med lagene og sømmen og båndene. :)

  Klem.

  SvarSlett
 5. Nok ein herlig Layout fra deg! Flotte detaljer:-)
  Likte så godt det brune "tre"-arket som passa så godt til det gamle trehuset i bakgrunnen.

  SvarSlett