30. jun. 2010

Arn Magnus 1år

I motsetning til de fleste andre så har det faktisk blitt litt scrapping på meg de siste dagene. Jeg har vært hjemme å pleiet min influensa i snart ei uke nå. Tror faktisk at jeg går på veggen snart. Det er liksom begrensa hva man har å finne på hjemme i dagesvis når man er nødt til å ta det med ro. Over halve døgnet går riktignok med på soving. Og har vel lest ferdig internett noen ganger nå. Og som sagt så har jeg fått scrappa litt til div utfordringer.

Først ute er mitt bidrag til denne ukas skissedilla. De har laget en ekstra utfordring til seg selv denne uka ved å sende kitt til hverandre som skal brukes. Og da kunne jeg ikke være dårligere selv ;) Så jeg jeg bestemte meg for å scrappe et bilde som jeg har skrevet ut for leeenge siden, og så skulle jeg bare fra restene mine. Høres kanskje ut som at jeg hadde laget meg litt av en utfordring, men det blir vel å overdrive en del. For nå har jeg veldig lite nytt å spennende å boltre meg i for tiden. Men et hav av rester å plukke av ;)


7 kommentarer:

 1. Kjeempesøt! :D
  Masse kule elementer. :)

  SvarSlett
 2. kjempefin, stilig bruk av ark og tøft med søm.
  jeg elsker å bruke av mitt gamle lager jeg for da får jeg så god samvittighet *fnis*
  jeg er skikkelig i scrappemodus selv jeg for tiden, og bare gleder meg til fredag for da skal jeg ha 5 uker ferie.
  ha en flott dag. klem pia

  SvarSlett
 3. Så stilig pyntet denne var med glitter, og veldig fint med sømmen. Ble så imponert over den blå glasuren på kaka. Tenker den slo an :-)

  Takk for at du deltar hos Skissedilla

  SvarSlett
 4. Så fin den var snuppa. Trodde ikke det ble noen feiring jeg pga at dere var dårlige....

  SvarSlett
 5. det ble ikke noe bursdagsfeiring nei. Lotte kom med kake noen dager etter at AM hadde blitt frisk. Så dress og krone ble funnet frem for fotoraferinga ;) Må jo late som at han også fikk sin første bursdag feiret.

  SvarSlett
 6. Så flott lo! kjempe tøft med sømmene syns jeg.

  God brdring!!!

  SvarSlett
 7. Så KUL! Nydelige farger, og bildet er helt herlig.

  SvarSlett