8. des. 2009

Til Hanne og AndreasLitt rart å legge ut å legge ut bilder av noe jeg laget i oktober. Men bedre sent en aldri ;)  Denne laget jeg til min kjære lille søster og hennes utkåredes bryllup. De giftet seg 14 november i år. Gratulerer så masse til dere. Og tusen takk for en helt fantastisk dag. Dere var så nydelige  begge to. Ta vare på hverandre :) Bryllupsgaven fra oss var brudebuketten, brudepikebukettene, corsagene og kirkepynten. Og ettersom at ingen av de er gaver man tar vare på, så var det litt gøy å lage noe som de kan ta frem å se på senere.

Nå nærmer vi og endelig midten av desember. Noe som betyr en veldig travel tid i min  bransje. Og det betyr at jeg må ta en lengre scrappe og bloggpause. For de få timene hjemme nå blir satt av til Arn Magnus og Frode. Og i mellomjula blir det vel mange hærlige dager med familie og venner. Så selv om det nå blir en måned uten scrapping og koselige runder i bloggene deres så er dere langt i fra glemt. Jeg ønsker dere alle sammen ei riktig god julog et godt nytt år! Feir med måte, men med stil ;) 

Klemmer fra meg :D

6 kommentarer:

 1. Knallfin!:) De kortene er så fine. Finnes det oppskrift noe sted?

  SvarSlett
 2. WOW, denne er det virkelig lagt mye omtanke bak, helt nydelig. Flotte farger og detaljer.

  SvarSlett
 3. Denne var fantastisk fin Gunn-Elin! Ble skikkelig rørt jeg. En utrolig fin gave. Denne har du lagt mye arbeid og omtanke i ser jeg.
  Og brudebuketten og liljene i kirken var også så flotte. Du er virkelig god på blomster også!

  Ha en god jul! Kanskje vi treffes og scrapper sammen i 2010? Hadde vært morsomt!!!

  SvarSlett
 4. Så stilig! Flott pyntet og skjønne bilder:)

  SvarSlett
 5. Dette var definitivt dødslekkert!
  Kjempeflott på utsiden OG på innsiden, utrolig fint pyntet. :)

  SvarSlett