30. nov. 2009

En Award


Snille snille Francielle har gitt meg denne awarden. Og jeg ble såååå glad. Det er jo så koselig med uventa oppmerksomhet. Og jeg ble ikke mindre glad da jeg leste hva hun hadde skrevet. Tusen takk! Dette kommer jeg til å leve lenge på. Og nå skal jeg gi den videre til 10 andre. Skulle gjerne gitt de til alle jeg. Men endte opp med disse 10.

Anette. For hun må være den søteste og snilleste jenta i scrappeverdenen. Hun glemmer aldri noen, og hun legger igjen de kosligste kommentarene. 

Pia. Hun har en fantastisk leken stil. Er alltid noe nytt å finne i hennes humoristiske LOer. 

Tone Aurora. Mitt kjære søskenbarn som jeg er så glad i. Hun er en av grunnene til at jeg har brukt så mye penger på dette. Da jeg så hennes første album var det ingen vei tilbake. Dette ville jeg også prøve. 

Camilla. En multikunstner! Ingen over, ingen ved siden.

Tone-Supermonster. Har aldri møtt henne, men jeg digger henne rett og slett. Hun finner på ting og stiler jeg aldri har sett hos andre. Et herlig unikum jeg virkelig kunne tenkt meg å leke med.

Isabell. Jeg virkelig en mester til å få frem stemning i sine LOer. Uansett motiv eller tema, så får hun meg til å kjenne meg igjen.

Millamy. En så hjelpsom og koselig dame finnes det ikke mange av. Og kortene hun lager er en klasse for seg. Jeg begriper ikke at det er mulig å være så dyktig.

Silje Kamilla. Hun er ei som aldri slutter å imponere. Hun er utrolig dyktig. Virkelig verdt å følge med på hva hun gjør.

Linda. Ei scrappedame jeg nylig har oppdaget. Men WOW!!! Jeg gleder meg til å se mer herfra.

Katrine. Jeg elsker hennes LOer, hun scrapper i en stil om med farger jeg aldri klarer å bruke. Det oser varme og kjærlighet i alt hun lager. 

Jeg skulle gjerne ha fortalt mye mer om alle de flotte damene. Men jeg oppfordrer alle til å bli mer kjent med hver og en av de. Og igjen tusen takk til Francielle for denne awarden, og tusen takk til alle dere andre for all inspirasjon og scrappeglede :D

Ønsker dere alle ei fantastisk adventstid.

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for award og ikke minst for varme ord

  SvarSlett
 2. Nåååh, du er jo så søt Gunn-Elin! Takk for award og herlige ord. Diggingen går begge veier :)

  SvarSlett
 3. Næ.. Så søt du er!:) Nå ble jeg rent rørt her. Nå kommer jeg på besøk snart!:) Klem

  SvarSlett
 4. Så koselig at du har fått Award! Skulle bare si at jeg har lagt igjen en kommentar på "En liten gutt vi fikk". Den var rett og slett nydelig<3 Som alt det andre du lager da.. ;-)

  SvarSlett