29. des. 2009

Topp 10

Jeg ble så inpirert av Vibeke sin topp 10 liste for 2009. Så da måtte jeg selv finne frem albumene mine å plukke ut mine favoritter. Fant mange jeg er fornøyd med, men enda flere som betyr mye for meg. Det ligger jo en liten historie bak hvert bilde og LO. Denne scrappet jeg i finalerunden til scraphaugens skissecup. Bildet ble tatt under en liten photosession av Arn Magnus. Dette bildet ble også julegave til besteforeldre i år. Og en liten julegave til oss selv.

Denne scrappet jeg til en utfordring hos STM. Og ble ikke mindre glad i den da jeg vant med denne. Bildet er av Arn Magnus på sykehuset. Her er han ikke 1 døgn en gang. Jeg blir så glad, rørt og ikke minst stolt når jeg tenker tilbake på alle de flotte dagene jeg har hatt med min fantastiske sønn.


Da måtte jeg jo også ta med denne. Bildet er tatt like før selve fødselen. Og denne scrappet jeg til en av rundene til scraphaugens skissecup.


Dette bildet er av Thea og Tiril. De er så heldige å ha en fotograf som onkel.
En eksplosjonsboks som jeg laget til min søsters bryllup. Den er laget som et album. Se her for å se flere detaljer fra innsiden18 Juli i år så flyttet vi endelig i vårt nye (gamle) hus. Og so stolt huseier så måtte jo "huset" scrappes. Scrappehuset hadde en utfordring om å scrappe om noe nytt og det hadde jeg jo. Og enda mer stas ble det jo da jeg vant med denne.

Bildet er tatt dagen etter termin. Og gleden over stor mage var vel ikke like stor lengre. LOen ble scrappet til en utfordring av STM. Oppgaven var å lage et eget bakgrunnsark. Mitt er laget av bølgepapp, div maling og perler.


En rosa juleLO scrappet til en runde av scraphaugens skissecup. Bildeneer av Andrea jula08.Denne ble scrappet til en utfordring inne på BV, og bildet er av Hannah.
Og sist men ikke minst en LO av Vilde og Arn Magnus som jeg scrappet til en utfordring av STM. Jeg elsker fargerike og lekne LOer. En stil jeg synes er veldig vanskelig. Jeg blir vel mindre heldig med de fleste jeg lager i denne stilen. Men jeg tror fortsatt på at øvelse gjør mester. Men det er vel lag på lag og mange detaljer som passer meg best.
Nå håper jeg på å få se din topp 10 liste :)
Ønsker dere alle ei fortsatt strålende jul og et godt nytt år :D
14 kommentarer:

 1. Nydelige LO'er. alle som en, men jeg må vel si at minabsolutte favoritt er den av din sønn, 1 dag gammel. Den er fantastisk flott.
  Gleder meg til å se flere LO'er i 2010-
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 2. MMMmmm, dette var et vakkert innlegg. Herlig flotte LO-er og nydelig box! Liker alle disse, og synes de har en særegenhet og harmoni alle som en. Gleder meg til å se hva du lager i 2010!

  SvarSlett
 3. Jammen er jeg glad for at jeg "datt" innom bloggen din for her var det masse flott.
  Takk for titten.....jeg kommer gjerne igjen.

  SvarSlett
 4. Elsker din topp 10 liste:) Den var full av deilige LO`er altså:) Syntes stilen din er så flott:) Og jeg må takk for kjempe koselige kommentarer du har lagt igjen i min blogg:) Det varmer virkelig:) Så vil jeg også ønske deg et riktig godt nytt år. Gleder meg masse til å se hva du kommer til å produsere i 2010:)

  SvarSlett
 5. heia!
  innom å titte på dine topp 10 måtte jeg med engang altså!! Og herligeheten så mye flott! Masse herlige detaljer og flotte farger!!
  du er så flink og jeg finner utrolig mye inspirasjon hos deg :) :)
  gleder meg til å følge deg videre i 2010 og ønsker deg et riktig godt nytt år!
  klemmmm

  SvarSlett
 6. jeg er så utrolig fan av deg=) du lager sååå mye vakkert og gjennomført. Jeg elsker den Lo'en med lillegutt som knapt er 1 dag gammel og den hvor du er i fødsel. Får ikke nok på en måte. hehe.
  Takker for hyggelige ord i året som er godt og gleder meg til å følge deg videre=) stor klem=)

  SvarSlett
 7. Din topp ti liste var utrolig herlig. Mange flotte LO`er.
  Tusen takk for flott inspirasjon i løpet av 2009. Gleder meg til mer i 2010.
  Benytter anledningen til å ønske deg og dine et godt nytt år.

  SvarSlett
 8. du lager så masse flott og det er spennende å se alt du lager. gleder meg til det du kommer til å lage neste år, og med det vil jeg ønske deg et riktig godt nytt år. klem.

  SvarSlett
 9. Så mye flott du har laget! Syns "en liten gutt" LO'en er så herlig ! Gleder meg til å se hva du kommer til å lage kommende år!

  Godt nyttår til deg og dine !

  SvarSlett
 10. WOW sier jeg!! For en helt utrolig lekker liste med de nydeligste LOer!! Herlig!! Liker scrappestilen din veldig godt!!:)
  Du er så flink:)

  Gleder meg til masse nytt og kreativt fra deg i 2010:)

  SvarSlett
 11. Herreguuuud så utrolig flink du er! Mesterverk jo!
  Du er så absolutt en av mine favorittscrappere!
  Godt nyttår til deg og dine snuppa! =)

  SvarSlett
 12. FY SØREN, for noen helt fantastiske loer!!!
  Kjempemoro med sånne tilbakeblikk av loene! Det må jammen jeg gjøre å;)
  Du er en scrappemester!! Ingen tvil om det hvertfall!
  Gleder meg til å se hva du tryller frem i 2010 også!

  SvarSlett
 13. Så mange fine LO'er! Blir bare mer og mer imponert over hvor flink du er hver gang jeg klikker innom bloggen din. *Inspirert* I dag har vi kjøpt fotoprinter, så nå skal det scrappes av min lille gutt også!:) Gleder meg! Stor klem

  SvarSlett
 14. Så mye flott! Artig å se din "Topp 10"liste! Likte spesielt godt den "venners lag" - kule farger!
  Ha en flott dag, og tusen takk for hyggelig besøk i bloggen min!

  SvarSlett