17. sep. 2010

du er så vakker

Ja, jeg som alle andre mødre synes jo at mitt barn er verdens vakreste. Og jeg kan jo liksom aldri skrytt nok om min fantastiske gutt. Og selv om jeg nyter at han begynner å bli stor og mer "selvstendig", så har jeg en veldig trang til å tviholde på min lille gutt også. Har brukt mye tid på å se gjennom babybilder og mimre tilbake i det siste. Kanskje for at jeg har så god tid nå som jeg er hjemme og sykemeldt, men jeg tror også at det har noe med at den lille sjarmerende gutten skal bli storebror om ikke mange ukene.


Denne har jeg scrappet til Anonyme Scrappere sin vintage utfordring, og vintage sin utfordring nr.7. Og bildet er fra en liten fotosession jeg hadde med Arn Magnus dagen før han ble 7mnd. Det var vel også en dag det plutselig gikk opp for meg at han vokser så fort.
10 kommentarer:

 1. oj,oj,oj denne var bare lekker:)
  ønsker deg og dine en god helg:)

  SvarSlett
 2. Åååå knall herlig. mange kjempeflotte detaljer, lag på lag, deilige farger og ikke minst et flott bilde av en skjønn gutt. Skulle virkelig ønske jeg drev med scrapping da mine ban var små, og at vi hadde digitalkamera....
  Skroller meg opp flere ganger her når jeg skriver for å se på alle de flotte detaljene, oppdager liksom noe nytt hver gang. Virkelig flott denne altså:)
  Ha en riktig fin helg:)

  SvarSlett
 3. Denne vat råflott, Gunn-Elin :-)
  Fantastiske detaljer her :-)

  SvarSlett
 4. Noe så lekkert. Jeg må se mer enn en gang for å få med meg alle de lekre detaljene her! Rett og slett nydelig utført. Tusen takk for at du deltar hos oss i Anonyme Scrappere.
  Klem Anja

  SvarSlett
 5. Utrolig nydelig. Skikkelig flott pyntet og herlig overfyllt, lekker bruk av thickers og minialfa. :) Flott med den shabby looken. :)

  SvarSlett
 6. Har ikke ord jeg! Beundrer deg så utrolig mye, at du aner ikke!! Noe såååå vakkert da!! Kan sitte å se på den i evigeter!!!
  Tusen takk for ditt bidrag!
  KLEM Anette - anonyme scrappere.

  SvarSlett
 7. denne var bare helt utrolig nydelig :) fargene, pynten alt :D og så herlig bilde <3

  SvarSlett
 8. WOW! Noe så nydeligt!! Vilke detaljer, den her kan man se lenge på og hele tiden se noe nytt!

  SvarSlett
 9. mums det er bare for lækkert dette smukke og stemningsfulde lo.

  Tak for din deltagelse i vintageudfordringen

  SvarSlett
 10. ååååå denne va og jo bare sååå nydelig!! herlige farger og lag på lag :D :D
  takk for at du deltar hos vintage udfordring!
  klemmm fra Linda S. L

  SvarSlett