10. sep. 2013

1000 takk fra Era Eline

Helt utrolig hvor fort tiden går, og ungene har igjen "vokst" seg ut av sine avdelinger på barnehagen. Flaks at ikke vi foreldrene blir eldre sier nå bare jeg. Jeg kan ikke begripe hvor min lille baby har blitt av, for plutselig så skal hun ikke være på småbarn lengre, men har blitt  storjente nå og har begynt på Futuras mellom avdeling. Stor stas for henne og voldsomt for oss voksne.
Men som seg hør og bør så fortjener virkelig de som har fulgt henne og passet på henne gjennom hennes periode på småbarn en liten gave. Og isteden for en ting så ville jeg gi noe personlig fra henne og oss. Og da ble det et lite minialbum.
 
Vil samtidig gratulerer to scrappevenninner av meg med ny flott utfordringsblogg. Ragnhild og Anja er to fantastisk kreative damer bak bloggen Cherish This. Og 1.utfordring er ute nå der ALT ER LOV og da vil jeg jo gjerne delta der.
 




 
Det er selvfølgelig ikke bare Era Eline som har blitt stor jente, men storebror Arn Magnus har blitt en enda større gutt. Og kommet enda et hakk videre i barnehagen. I morgen kommer minialbumet jeg har laget til den herlige gjengen i 1.etg fra han.

3 kommentarer:

 1. Oi, så lekkert! Så smart en gave -spreke farger og detaljer du har! 1000 takk for at du deltar inne hos oss i Cheris This!
  Merete

  SvarSlett
 2. Så utrolig flotte disse to minialbumene du har laget!! Og takk for sist forresten:0)
  Dette var lekkert!
  1000 takk for at du ble med hos oss i Cherish!!

  SvarSlett
 3. For en forseggjort gave å gi! Herlig!
  Takk for sist! :-)

  Takk for at du deltar på utfordringen hos CherishThis!
  :-)
  Hege

  SvarSlett