24. mai 2013

kunstnerisk frihet

Det blir mye prat om litjpia mi i bloggen for tiden. Min fargerike lille energibombe som elsker oppmerksomhet. Ja, og til tider å bestemme hva både over seg selv og oss andre. Her er noen bilder fra en av gangene hun har tegnet på seg selv. Storebror prøvde febrilsk å stoppe henne og gjorde sitt for å "sladre" Heldigvis så forsvinner disse tusjflekkene etter et par runder i badekaret, og nå er jo jeg litt glad for at hun leker seg med farger og kreativ lek.
 
Utfordringen til å scrappe denne fikk jeg på en scrappekveld jeg hadde med jentene. Jeg hadde nok ikke scrappet denne uten et lite push bak. For egentlig så ble det litt for mange kriterier for meg som helst bare vil klisje og klæsje uten at det stilles "krav". hehe. For bak denne så ligger det både ei skisse, det skal brukes knapper, sommerfugler, søm (ekte eller ikke) og med tema frihet. Og den kreative damen bak utfordringen er Liven som er månedens gjest hos TJSC
 


4 kommentarer:

 1. Jeg er glad det var noen som pusha deg litt!! ;) Det ble en flott LO, og fantastisk med overskriften kunstnerisk frihet! Tusen takk for bidraget!

  SvarSlett
 2. Så bra du prøvde deg på denne! Knallflott LO med herlige bilder og farger!

  SvarSlett
 3. Herlig lita tulle på bildet :) og LOen er mega stilig.. Liker sømmen
  Grattis med at du ble plukket ut til å være gjeste designer hos ARTastic :) ha en fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
 4. Du fiksa det helt supert! Bildene er i fokus, og man må jo bare elske de! Kunst kan man lage hvor som :)

  SvarSlett