5. jan. 2013

think positive today

Etter et år med veldig lite tid til det jeg egentlig liker så godt, så føler jeg meg skikkelig nybegynner igjen. Blir nesten litt deprimert når jeg ser hvor flinke alle andre er, så blir det bare tull og ball når jeg scrapper. Selv om jeg liksom skal prøve meg på noe nytt så blir det ikke sånn i det heletatt. Og sånn ble det med denne LOen også. I hodet mitt så skulle den bli noe helt annet. Men det var da tittelen dukket opp. En tittel som passer ungene mine og sikkert alle naive herlige småbarn. Og jeg tenkte at nå må jeg bare ta med, for den vil sikkert si meg noe. Noe jeg trenger.

Og synderne som fikk meg til å scrappe denne er jentene som har laget denne kule skissa hos TJSC.
7 kommentarer:

 1. Du tuller nå vel? Du er da så dyktig!! Syns denne ble veldig kul jeg! Stilig misting!! og kuuule farger :)

  SvarSlett
 2. Hehe, ja vi må alle tenke positivt til tider. Men må jo si at denne var riktig så tøff! Kult oppsett, tøffe farger, kult med strien, bare for å nevne noe;)
  Ha en fin fin søndag:)

  SvarSlett
 3. Denne ble knall! Tenk positivt og hiv deg rundt og scrap enda mer! Dette kan du! Tusen takk for flott bidrag til utfordringen :)

  SvarSlett
 4. Tror kanskje det bare sitter mellom øra på deg, for denne var knalltøff! Men jeg er med på at det føles litt trått når det er lenge siden man har scrappet. For meg er det egentlig værst når jeg har laget masse kort og plutselig skal lage en Lo igjen.

  Takk for Kult bidrag, Gunn Elin!

  SvarSlett
 5. Her er det ikke bare gult som er kult men hele LOen... skikkelig råtøff farge sammen setting, liker tittelen. Den kan du jo tenke på når du føler det ikke går som planlagt
  Happy Scrap :) :) :)

  SvarSlett
 6. Det Positive med den, er at den er tøff og kjempefin!!
  Herlige knalle farger.

  Ha ei fin helg Gunn Elin :)

  SvarSlett
 7. Gult er kult, og jeg syns denne ble skikkelig kul jeg!

  Takk for at du tok utfordringen vår :)

  SvarSlett