10. okt. 2012

Hjemmedag med litjtupp

Rennende nese, hoste og feber hører vel med når det står høst på kalenderen. Og da blir det noen hjemmedager. Men da er det vel lov å kose seg med boller, bøker og bare ting som er morsomt er det ikke?  Ettersom at litjtuppa mi er så glad i å male så har jeg kjøpt inn noen leretter til henne. Planen var at hun kunne få male noen bilder til besteforeldre og oldeforeldre i julegaver. Så jeg fant frem et av de, litt maling, mist, bølgepapp, osteklut og litt blomster som hun kunne male inn så det ble litt kulere. Men nå ble dette maleriet så kult at det måtte jo få bli helt ferdig. Så da ble mamman altså meg litt ivrig og fant frem et bilde, ei ramme noen plastikkblomster og bokstaver. Og vips så ble det en ganske så fin LO synes jeg. Og det spørs om den ikke blir hengende her hjemme. Hun har faktisk plassert de fleste blomstene selv, men avslutningen fikk hun ikke ta helt på egenhånd. Men du verden for ei flink lita jente jeg har. Hun blir jo faktisk bare 2 år i november. Og du kan tro jeg er kry :D

Sender den inn til minidokkene jeg. Selv om det ble et teamwork til slutt. Forventer ikke at den blir med på trekningen men vil jo så gjerne dele inspirasjon så kanskje flere foreldre har tid, lyst eller mulighet til å grise med maling med ungene. Det blir ihvertfall ikke siste prosjekt fra Era Eline og meg :) Vi koste oss begge to.

Prosessen er selvfølgelig foreviget.

Ikke bare mamman som ble fornøyd da ;)Ble den ikke fin :D

10 kommentarer:

 1. Noe så skjønt! Ser hun har arva talent fra mamman sin! Litt samarbeid må det jo bli når jenta knapt er to ;-) Dette kan du absolutt stolt henge på veggen!

  SvarSlett
 2. Wow, så utrolig herlig!! Hun er jo et naturtalent, og litt mammahjelp er absolutt lov når man er bare 2 år. Ser hun har samme sans for detaljer og spreke farger slik som mamma'n sin:) Nydelig rett og slett <3 Klem:)

  SvarSlett
 3. For et herlig bilde :) Kan godt forstå at dere er fornøyde :)
  Ha en fin kveld videre..

  SvarSlett
 4. Herlig fra start til stopp:))
  Digger bildene, og digger scrappemamman som setter seg ned med snuppa si.....og ender opp med den lekre LOen♥
  Vil se mere fra team Era Eline og mamman :))

  SvarSlett
 5. Kan tenke meg dere koste dere på tross av sykdom, og resultatet ble kreativt og knallflott. Virkelig noe du kan være stolt av ja :)Herlig ;)

  SvarSlett
 6. Wooow! Så nydelig resultat :D

  SvarSlett
 7. En sån söt liten tjej! Och vilket fantastiskt team ni är tillsammans, ett underbart alster blev det när ni "jobbade" tillsammans!

  Återigen: Gott nytt år!

  SvarSlett