11. mai 2012

Prinsesse Hannah

Jeg er så heldig å få være tante til ei helt spesiell jente. Hun heter Hannah, og ble konfirmert sist helg. Jeg hadde vel egentlig planer om å lage et skikkelig album til henne, men så er det denne tiden da. Men jeg kunne jo ikke komme tomhendt til konfirmasjonsfesten heller så jeg fikk innvilget en scrappekveld for å lage et kort til henne. Men kortet ble til et lite minialbum. Men før dere får en smakebit fra albumet så vil jeg takke vår fantastiske Hannah for at hun er den hun er. Heldigvis så er hun som alle andre fjortiser, men hun er faktisk så mye mye mer. Hun tør å være seg selv 100% Selv om hun er en prinsesse med divanykker som jeg tror alle godt voksne primadonnaer misunner seg så later hun aldri som at hun er noen andre en den hun er. Jeg leser hennes blogg flere ganger i uken selv om jeg er fullstendig klar over at den ikke er skrevet for "voksne"  Noen ganger leser jeg den med litt skrekk, men mest av leser jeg den med stolthet. For mellom alle innlegg om hår, mote, shopping og hennes interesser så skriver hun om viktige og sårbare temaer som jeg vet rører mennesker i alle aldre. I konfirmasjonen holdt hun også en tale som jeg vet vi alle fikk en påminnelse om det å være 14år. Og jeg var ikke den eneste som måtte tørke bort noen tårer når hun takket både sin mamma, pappa og resten av familien for at vi er der for henne og alt hun har fått av oppvekst, opplevelser og livserfaring. Da Hannah var 4 år spurte hun sin mamma om hvem som bestemte hva vi mennesker skal bli når vi blir voksne. Hun fikk som svar at det var det bare hun selv som kunne bestemme og at det var et valg hun skulle få ta når hun var klar for det. Etter en dag så hadde hun tenkt seg godt om å sa til mammaen sin at når hun blir stor så skal hun bli en prinsesse. Og det har hun faktisk holdt.Må også legge med et bilde av Hannah og litjtuppa mi Era Eline. Hannah er utrolig flink til å ta seg av sine mindre søskenbarn og hun er også fadder til Era Eline. Jeg håper og tror at Hannah vil være et flott forbilde for mine barn.


Scrappehuset har en utfordring om å lage noe til små prinsesser eller prinser. Jeg tror de da mener våre aller minste prinser og prinsesser, men for meg og mange andre så vil Hannah alltid være en liten prinsesse.

8 kommentarer:

 1. Høres ut som en flott jente! Lekkert album. Gjennomført og mange nydelige detaljer.
  hilsen fra
  Elizabeth

  SvarSlett
 2. Nydelig album. Masse fine detailer. Laget i flotte farger.

  SvarSlett
 3. en skikkelig god ide gunn elin og et riktig flott minialbum.
  og flotte prinsesser :)

  SvarSlett
 4. Prinsesser/prinser er dem da om de er små eller store, tenker jeg:)... våre skatter som vi har et spesielt forhold til:) og som vi beundrer for de flotte menneskene dem er:)

  Fantastisk flott album du har laget:)Digger det:)
  Tusen takk for at du ble med på utfordringen vår!

  SvarSlett
 5. Prinsesser kommer i alle størrelser og aldre:):)

  Dette var virkelig flott - heldig prinsesse som får dette flotte minnet fra deg:)

  SvarSlett
 6. OIJ!!!! Så utrolig flott og lekker bok du har laget!! Den ble hun nok superglad for!! KNALL!
  Tusen takk for at du ble med på utfordringen vår!!!

  SvarSlett
 7. Knallekkert album som eg tenker falt i smak , utrolig fint gjenomført , takk for at du er med

  SvarSlett
 8. Dette var rett og slett en fantastisk lekker bok!!! jeg synes du har tolket utfordringen vår på en skikkelig sprek måte jeg, som du sier var i alle fall de minste jeg hadde i tankene, men når jeg ser denne ser jeg jo at utfodringen kan være mer bred enn som så :) Nydelig niese du har :)

  SvarSlett