4. jan. 2012

Gleder meg til April

Ja, altså jeg lever jo i nuet. Men etter en lang scrappepause og jeg vet at det ikke blir så mye tid til scrapping fremover heller. Både for at det skjer utrolig mye på jobb for tiden, og så skal familien Skogstad Lyngvær på ferie. YEAY!!! Det blir stas ja, masse tid med mann og barn. LUKSUS!!

Og i april så blir det en annen form for luksus. Da er det nemlig klart for Steinkjerscreppa. Og det har jeg gledet meg til siden januar i fjor. Jeg fikk ikke vært med på sist treff ettersom at Era Eline enda var så lita. Men i år har jeg bare store unger og jeg skal på husmorweekend med mine papirskatter :) Jeg kommer garantert til å sitte klar med pc og mail når Torill gjør klart for påmelding. Jeg har en følelse av at jeg er årets ivrigste deltager. Fordi jeg fortjener det!!

I høst var jeg foresten på mitt aller først scrappekurs med Torill. Det ble laget et steampunkbåndbok. Jeg har jo glemt å vise det frem også jeg, men det er vel for at jeg fortsatt ikke har fylt den opp med bånd. Ting tar tid skjønner jeg. Må si jeg er ganske spent på hvilke kurs det blir på årets treff??

4 kommentarer:

 1. Vi skal ha skikkelig husmorsrapping! :D
  Blir HÆRLIG!

  SvarSlett
 2. KNALL!!!! Gleder oss!!!
  Og i år får du det til, vet du!!!

  SvarSlett
 3. Misunner deg både ferie og scrappetreff, men det er deg vel unt;) Kunne hatt enormt lyst å dra på d treffet altså, var faktisk å sjekka flybilletter her en dag-men det var dyyyyyrt:(

  SvarSlett
 4. Dette blir sååå moro!! Gleder meg masse til å endelig få treffe deg!!:)
  Hyggelig at du vil på kurs da:) Er det noe spesielt du kunne tenkt deg på kurset eller?

  Klem

  SvarSlett