7. jan. 2012

Bursdagskort til Lise

Min kjære kolega og medeier i bedriften ble 50 år denne uka. Og jeg sitter i skrivende stund å planlegger en tale jeg skal holde for henne i morgen. Og jeg som aldri har holdt en tale før da. Men gaven jeg har kjøpt til henne og hun jeg kjøpte butikken av (hun ble nemlig 50 år i 2011, og enda ikke fått noen gave fra butikken)kan liksom ikke legges på et gavebord å bli pakket ut. Men overrekkes med ord. Og jeg vil jo gjerne fortelle andre hvor fantastiske disse to damene er og den uvurderlige jobben de har gjort. Og så var det gaven ja. Jeg skulle vel egentlig ordnet en tur til Hawaii med deres egen private bartender som skulle stå der solbrun og deilig og servert nydelige paraplydrinker fra morgen til kveld. Men de får nøye seg med deijlige dansker i København. Og drikke skal de faktisk få betale selv. Men det jeg har ordnet er fly tur/retur og 4 netter opphold på Hotell Fox. Jeg må innrømme at jeg gjerne skulle vært med på denne turen selv altså. Men turen er for damer 50+ og jeg er jo laaaaangt under det. Og noen må jo være hjemme å passe butikken. For det er jo tross alt butikken som skal få betale for turen (håper jeg da)

Jeg har selvfølgelig kjøpt en gave til Lise fra meg også. Et gavekort som fortjener et fint kort. Jeg skulle gjerne sagt at jeg har designet det selv. Men det ble laget på et kurs jeg var på i fjorhøst. Så jeg må sende den største æren til Lene som har ordnet klart så mye på forhånd. Så det var klart for at jeg kunne pynte å gjøre det til mitt. Og jeg er glad jeg var så grådig på kortet tidligere for det passer utmerket til denne anledningen :) Og designet har jeg brukt flere ganger, og jeg har til og med kjøpt meg en Cropadile (eller hva det nå heter) så jeg kan lage flere.
10 kommentarer:

 1. Dette var lekkert! Nok et bevis på at en kan lage virkelige stilige stempeltrykk uten motiv :)

  SvarSlett
 2. Nyyydelig flott bursdagskort! Jeg elsker oppbyggingen og fargene, såå lekkert. :)

  SvarSlett
 3. Godt nytt år Gunn Elin.
  Nydelig kort du har laget, kjempeflott med lag på lag og duse farger.
  Kjempeflott oppsett også...
  Gleder meg til å følge med deg i 2012 også, må det bli enda mer kreativt enn 2011....*lol*

  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 4. Det var et kjempeflott kort, både utseende og designet:) Lekkert i fargene. Regner med at både fest og "tale" gikk greit;) og jubilantene var fornøyde med gaven:)

  SvarSlett
 5. Every flower is a soul blossoming in nature.Earth is a flower and it's pollinating Online florist in india

  SvarSlett
 6. Celebrity is hawking make-up, cars, everything; it's shiftedAuto Transport

  SvarSlett
 7. åååå...så flott det ble !!! Jeg må innrømme at hjertet gjør et ekstra hopp - av glede ! Kortet er rålekkert!!

  klem

  SvarSlett
 8. Du lager så mye fint! imponert!

  SvarSlett

 9. I am so glad you are back. I have missed looking at the awesome tbuy work that you Gym fitness accessories

  SvarSlett