6. des. 2011

wiiiii... jeg har scrappet

Yes!! Og det var sannelig mer etterlengta en hva jeg trodde. Så flaks at man noen gang MÅ. Jeg hadde to ting jeg måtte bli ferdig med. Og det første var Casakreativ sin siste papiralong. Og den siste utfordringen er noe julete, men IKKE rødt. Så da ble det en lilla juletag fra meg. Og den viser jeg like gjerne frem med en gang. Og det andre scrappeprosjektet for kvelden er til en utfordring som kommer iløpet av desember inne på TJSC. Så den får ikke komme frem enda ;)



Og så må jeg bare vise frem bursdagsgaven fra kjæresten min. Ja, jeg vet jeg ikke har bursdag før på lørdag, men da skal jeg jobbe før vi drar ret på julebord. Så jeg fikk en overraskelse her i går mens jeg rydda og laget litt jul i huset. Hadde min siste fridag før jul i går, så da måtte julepynten frem. Gaven passet helt perfekt. Jeg fikk nemlig ei ny adventsstjerne og de lekreste lilla rosene. *sukk* er ikke jeg bra heldig?


4 kommentarer:

  1. Så herlig Gunn-Elin, den tag'en var bare kjempelekker med flotte detaljer. Deilig når man føler at man har tid til scrapperier:) Og for en flott gave da! Så gøy at du har bursdag på lørdag da, for det har nemmelig jeg også:D Håper du får en flott dag og en flott feiring. Stor klem:)

    SvarSlett
  2. Den tagen var utrolig lekker! Digger den fargen du har brukt !
    Så vakre roser og gave du fikk av mannen din da..du har nok vært snill iår da:))

    klem

    SvarSlett
  3. Så kjempenydelig tag! Utrolig fine farger, dødslekkert pyntet, og jeg liker det smale formatet. :)

    SvarSlett