16. nov. 2011

ikke gråt lille venn

Det er vel bare vi scrappemødre som tar bilde av ungene når de gråter. Nå er det faktisk ikke slik at jeg tar frem kameraet fremfor å trøste ungene mine når de er lei seg altså. Dette bildet ble tatt for 1 år siden da jeg gjorde et forsøk på å ta noen fine bilder av ungene. Men av en eller annen grunn så forsvant plutselig latteren og smilet, og han ble sikkert brått lei av mammaen og fotograferinga.




6 kommentarer:

 1. Noe så nyyydelig, Gunn Elin. At han gråter det viser bare øyeblikket, og du har gjort noe utrolig herlig ut av det. Klem:)

  SvarSlett
 2. En nydelig LO, full av herlige detaljer :) Synes det er flott å bruke slike bilder også jeg... Unger er unger ;)

  SvarSlett
 3. Denne var bare helt aldeles nydelig Gunn-Elin, vet ikke hvor jeg skal begynne henn.... fargene, papirene, pynten, oppsettet...ALT liker jeg. Ja bildet også selv om han gråter, litt herlig da:) og flott tittel.
  Ha en fortsatt fin uke. Klem;)

  SvarSlett
 4. Heilt enig med dei over! NYDELIG!

  SvarSlett
 5. Så nyydelig! Herlig å scrappe sånne bilder også, og flott med rammen. :) Jeg elsker tyllblomsten og chipboardlysekronen. :D

  SvarSlett
 6. Så herligt bilde då, her har alltid det mest effektiva før att stoppa gråt varit att ta frem kamerat. Så flott fargekombo og så perfekt pyntad!

  SvarSlett