3. okt. 2011

Min vakre Era Eline

Som jeg har fortalt tidligere i dag, så har jeg vært på kurs med Ingvild Bolme i helga. Og det var utrolig morsomt å få et innblikk i hennes teknikker og hvordan hun tenker når hun scrapper. Nå er nok ikke min tålmodighet og min evne i nærheten av hennes, men håper jeg tar frem lite mer kosescrapping innimellom. Men jeg vil nok tro at det er enkle og fargerike LOer som dere vil se mest av her inne. Det er nok det som passer best for en vimsete jente som meg, mine bilder og ikke minst mitt nivå. Selv om det er veldig stas å føle at man har scrappet noe så vakert innimellom.

Jeg var nok ikke alene om å være på Ingvild Bolme sine kurs i helga, så jeg tipper det dukker opp ganske så like LOer mange steder i noen uker. Og derfor så oppfordrer That`s Just So cute alle om å dele sine der inne også, for de søte damene på gode minner har sponset med en Ingvil Bolme premie :)

Og for dere som synes at bildene av mine LOer har blitt bedre i det siste så kan jeg avsløre hemmeligheten min med dere. Jeg er den stolte eier av fototeltet til screppa :) Plutselig ble det faktisk enkelt og morsomt å ta bilder. Ingen skygger som ødelegger halve bildet og fargene blir nesten helt like. Løp og kjøp!!





2 kommentarer:

  1. Hei GunnElin
    For et utrolig nydelig bilde av frøkna di - jammen meg er hun vakker!!:)
    Og for en lekker layout du har laget - herlig:)

    SvarSlett
  2. Vilka fina dekorationer! <3 Åhh så härligt!

    SvarSlett