9. sep. 2011

nye sko

Før i verden så hadde jeg skikkelig sko og veskedilla. Og jeg er vel ikke det eneste kvinnemennesket som har det. Men så "plutselig" så ble jeg mamma gitt, og mitt shoppebehov dabbet av litt gitt. (bortsett fra scrappeshopping da) Men kan jo ikke legge skjul på at de jeg shopper mest til er ungene. Og i sommer så fant jeg verden søteste sko på salg i Östersund. 50kr betalte jeg for Era Eline aller første sko. De er litt store enda, men satser på at de passer perfekt til våren. Skoene er selvfølgelig foreviget med kamera. Og Andrine & Marens har sin aller første fargeutfordring. Og det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker farger, og fargene Andrine & Maren hadde funnet frem traff meg midt i hjertet, og jeg viste at jeg måtte scrappe skoene til litjgull :) Tusen takk for en morsom utfordring, og jeg gleder meg til neste.6 kommentarer:

 1. Smelt, noe så stilig!! Digger den, herlige detaljer :)

  SvarSlett
 2. Så herlig og fargerik LO!! Den er bare snuppe-søt med de detaljene og så lekre sko ; )Takk for at du er med og leker med oss på utfordringen vår!

  SvarSlett
 3. Så nydelig !!!!!
  Lekre farger, OG sko..
  Kan tro snuppå di blir flott med disse på...
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 4. F A N T A S T I S K !!!!!
  Så kuuul bruk av tyll og wowballchain - me like.

  Kos at du ble med på fargeleken :)
  Ha en strålende dag snuppa !!!!!

  SvarSlett
 5. Så stilig LO, masse herlige farger! Og morsomt minne å scrappe da!!

  Takk for et flott og fargerikt bidrag :-)

  SvarSlett
 6. Så kjekt at du ble med på utfordringen. Skjønner godt at du kjøpte de skoa der. Håper de passer til snuppa til våren da.:-)
  Sprekt fargevalg på layouten din, og en morsom måte å bruke tyllen på. :)

  SvarSlett