6. sep. 2011

Min aller første ATC, verdens beste kjæreste og verdens beste knekkebrød

Er vel ikke så mye mer å si om denne ATCen da. Bortsett fra at det faktisk var veldig morsomt å jobbe med et så lite format. Utfordringen her ble at den måtte bli flat ettersom at den skulle lamineres. Den ble foresten laget til scrappetreffet jeg var i helga. Håper den falt i smak til den som trakk min. Jeg var så heldig å trakk miss hønemor sin :)



Men nå skal dere få se noe koselig nå. Jeg har jobbet sinnsykt mye i det siste. Eller kanskje vanlig i min bransje, men nå har jeg jo to små troll og en mann hjemme også. Så når dagene blir så lange at du ikke ser ungene på noen dager så er det litt kjedelig. Heldigvis så er Frode utrolig snill og triller innom butikken en tur eller to iløpet av dagen så jeg får snakket litt med Era Eline gullet mitt. Men Arn Magnus er jo i barnehagen, så han har jeg kun fått sett noen minutter før han har blitt kjørt til barnehagen. *sukk* det skjærer i mammahjertet noen dager. Men nå var det faktisk Frode jeg skulle skryte av her, ikke klage over ting som er kjedelige. For en uke siden så kom Frode innom meg på jobb med en spennende boks. Og oppå den boksen så lå det jammen meg et lappe som Frode har scrappet til meg. Først så smeltet jeg selvfølgelig helt, men tanke nr.2 var OBS!!! Han har vært på scrapperommet mitt. Ikke at jeg har noen hemmeligheter der, men det ser IKKE ut der. hihi.. Men for all del, hvis jeg finner inspirasjon, ro og koser meg der, så skal selvfølgelig han det også. Men han hadde gjort mer en å scrappet til meg. For inni denne fine boksen så lå det rykende ferske hjemmebakte knekkebrød. Og ikke bare knekkebrød heller. Verdens beste knekkebrød :)


7 kommentarer:

 1. *Imponerende*

  Hva har du gjort for å få din mann til å bruke tid i scrappekroken frivillig???

  SvarSlett
 2. ååå...hjertet mitt hadde smeltet helt !! Så snill kjæreste du har !

  SvarSlett
 3. Åhhhh så snill kjærste du har :)
  For en utrolig koselig ting å gjøre, jeg hadde smelta helt :)

  SvarSlett
 4. SÅ HÆRLIG!!!
  Han er snill da! Ta godt vare på han:0)
  Lekker ATC!
  klems

  SvarSlett
 5. Oi, oi så flott da, han må du ta godt vare på!
  Takk for sist foresten, tok en stund før jeg visste at at deg var deg, er litt treg sjø... Artig å se dine flotte kreasjoner live. Og kanskje vi treffest igjen en gang..
  Ha en fin dag!
  Merete

  SvarSlett
 6. Så koseligt. Pas godt på ham :))

  SvarSlett