14. aug. 2011

Litt diverse snikksnakk og to vinnere

For en fantastisk fin dag jeg har hatt :) Jeg tok med meg mann og barn på spontantur til byen for å besøke Frodes søster og familie. Der ble vi disket opp med hjemmebakte boller og jordbærsyltetøy, godt selskap, ja en helt perfekt dag i nydelig sommervær. Og heldige Arn Magnus arver alltid så mye fint etter sitt søskenbarn, og i dag ble det med en sykkel hjem. Og dere kan tro han er stolt. En orange sykkel med tiger på :)

Og så avslutter jeg kvelden med å trekke to vinnere av min Give Away. Jeg fikk veldig god hjelp av Random.org, men jeg kom ikke på hvordan jeg legger inn bildebeviset på maskina, så dere blir bare pent nødt til å stole på at jeg er ærlig når jeg sier at det ble nr 2 og 16 som trekt ut. Og de jeg gjerne sende mine to minialbum til er....


Send meg adressene deres på geskogstad@gmail.com så kommer de plutselig :)

Og ettersom at jeg startet innlegget med å snikksnakke om andre ting en scrapping, så avslutter jeg med det også. Natt til i dag så startet jeg med å pusse opp butikkbloggen vår. Den har ligget død i ett år nå stakkar, men nå er det skjerpings. Har jo så mye vi vil dele. Og med det samme jeg var så godt i gang, så ble det sannelig en facebookside på butikken også. Og vi blir veldig glad for besøk både her og der :)

2 kommentarer:

  1. HURRA!!!!!
    så gøy! Gleder meg veldig til å få pakke altså! Tusen takk!!

    SvarSlett
  2. OI OI OI!!!! Så GØY!!!!! Dette var skikkelig uventa asså!!!
    Men det vittigste er at i natt drømte jeg om denne utfordringen, drømte om at disse kom i min postkasse. Og nå blei det sannhet! Så GØY! Du er en knupp!!!! :)

    SvarSlett