7. aug. 2011

kanotur

En hurtigscrappLO jeg laget for noen uker siden Jeg ha vist glemt den litt, sikkert for at jeg er egentlig er veldig lite fornøyd med denne. Men nå har jo jeg altfor få nettsperrer så jeg deler nå likevel jeg da. LOen ble scrappet til en utfordring inne på Casa, en av sommerutfordringene. Men selv om jeg ikke liker den selv. så liker jeg jo å delta så jeg sender den inn likevel jeg ja. Bildet er fra utdrikningslaget vi hadde i sommer. En fantastisk dag med enda mer fantastiske venner :)


Det går foresten veldig bra med foten til gutten min. Han gikk ikke på den på et døgn, så dra tok Frode han med på legevakta. Tror han følte seg rimelig teit da de gikk inn, for akkurat i det Frode hadde forklart det siste døgnet så reiste Arn Magnus seg og gikk. Men vi fikk beskjed om at det sikert er en liten brist eller bøy på beinet. Noe som vistnok er veldig vanlig at unger får uten at det gjør de så mye. Han får bare styre aktivitetsnivået selv i noen dager. Og det betyr vel en del tv-titting. 

2 kommentarer:

  1. Så herlig og morsom LO da! :)
    Håper han blir bra i beinet snart. Jeg har selv måtte sitte hjemme med vond tå i over en uke nå, har ikke brist, men dødsvondt likevel.

    SvarSlett
  2. Stilig bruk av et vanskelig mønsterark! :)

    SvarSlett