28. jul. 2011

Tivoli

Vi tenkte kanskje at dette skulle bli en super dag for vår lillestore 2åring. Men det viser seg at han faktisk er en liten pysete gutt enda. Det tok laaaang tid før han ville prøve noe, og selv om det var mange karuseller og andre leketing for små unger der så var det bare den ene han ville prøve. Så da fikk han prøve den så mange ganger han ville. Eller vi fikk han faktisk i en karusell til, men den måtte vi stoppe etter en runde. Men for all del, jeg skal ikke forvente at han skal digge karuseller like mye som mamman hans gjør.
Men selv om ikke den store tivoligleden var der for lillegutt, så fikk jeg tatt mange flotte og minnerike bilder. Og jeg ble veldig inspirert av LOen jentene i scrappehuset har funnet frem igjen. Nå er min LO mye enklere i oppsett og ikke så mange detaljer. Men jeg fant mye inspirasjon i de glade fargene og fikk veldig lyst til å jobbe med overlay igjen. Det er egentlig veldig morsomt å jobbe med transparente materialer.
Tusen takk for nok en inspirerende utfordring Scrappehuset !!7 kommentarer:

 1. kjempestilig LO......herlige farger du har brukt her

  SvarSlett
 2. Så digg!!
  de fargene var bare så lekre sammen! HAr du malt den rammen gul eller?
  Tusen takk for et hærlig bidrag!
  Godd sommer videre!!

  SvarSlett
 3. Så herlig , digger den malte rammen ga meg en fantastisk god idee , vimpleme er prikken over ien til en al over herlig side , takk for at du er med =)

  SvarSlett
 4. Kjempelekker layout i sommerlige og glade farger! Kult at du har malt metallrammen!!

  SvarSlett
 5. Utrolig kul LO! Digger fargebruken og oppsettet på denne! En skikkelig glad LO!

  klem

  SvarSlett
 6. En fargeklatt av en LO. Stilig pynting og kul overlay. :D

  Takk for ditt tøffe bidrag. :D

  SvarSlett
 7. Stilig bruk av Hambly som bakgrunn!!! :)

  SvarSlett