14. jul. 2011

litjgullet

Jeg scrapper og jeg scrapper og jeg scrapper om dagen. Og så utrolig artig det er. Det blir veldig mye hurtiscrapping. Mye mist og mye maling og egentlig ganske enkle LOer med småe og morsomme detalje ser jeg har blitt en gjenganger. Og det er heller ikke de beste bildene, men jeg har gått løs på mobilbildene mine. Har funnet ut at jeg har mange herlige hverdagsbilder på mobilen.

Denne har jeg scrappet til Skissedillas skisse#120. Egentlig så synes jeg at denne skissa var litt vanskelig, sikkert for at den var mørk. Men vanskelig trenger ikke å bety at man ikke blir inspirert :) Og i går så ble faktisk dette litjgullet på bildet 8mnd. Wiiiii.... Tiden går ifra meg!!! Hvor har det blitt av min baby...5 kommentarer:

 1. Så herlig at du scrapper så masse! Enig i at mobilbilder ikke blir de beste i kvalitet, men det kan jo være mange herlige blinkskudd der da, for den er som oftest med overalt, det er ikke speilrefleksen her i alle fall...

  Herlig LO, kult med mesh'en og de "håv"ene.

  Klem Kari

  SvarSlett
 2. stiiilig!!!!! Kult med hverdagsbilder!!
  Og ja, jeg kjenner igjen det at tia raaaser fra oss!!!!
  Så heldig du er som får scrappet så mye for tiden!!!!! *misunnelig*
  Her får jeg ikke scrappa med mindre deter sammen med noen.....

  SvarSlett
 3. Nydelig! Elsker hverdagsbilder!! supert å scrappe!
  Elsker dasjene med mist og de herlige detaljene!

  klem annette

  SvarSlett
 4. En flott tolkning av skissa dette :D
  Du har brukt herlige farger. Og med mistinga di blir det herlige effekter.

  Litjgullet vokser seg til storgullet snart ;)

  SvarSlett
 5. Jeg syntes du klarte skissen helt perfekt! Men jeg skjønner hva du mener med mørk, den var litt annerledes enn det vi pleier;)

  Flott med misten og herlig bilde av poden. (Jeg skjønner også hva du mener om at tiden flyr...syntes ikke det var lenge siden gutten min lå inntil meg og var totalt avhengig av mamma..og nå er han snart 7 og vil klare alt selv..snufs..hehe)

  Tuusen takk for at du leker med oss!

  Klem Lula

  SvarSlett