11. jul. 2011

Endelig sommer

Tenk at vi fikk noen timer sommer på lørdag, 3 timer sommer i går og sommer i dag :) Og det er jo stor stas for både store og små. Fikk tatt noen fine bilder av ungene som lekte seg ute i badebasseng i går. Og 2 av bildene ble scrappet allerede i går kveld. Hele 4 Loer ble det scrappet i går kveld. 3 av de får komme frem i lyset senere, men en av de vil jeg gjerne vise nå. LOen er veldig inspirert av Scrappehuset sin "Vi tar`n LO" Jeg ble veldig inspirert av det flotte bildet og lykkestemningen i LOen.

Men nå får det bare være sommer for mine del. Nå skal jeg på jobb å kose meg med alle de fine blomstene vi har i butikken :)

7 kommentarer:

 1. Endelig sommer!!! Så utrolig deilig, og virkelig en begivenhet å scrappe!!
  Hærlig bilde og de taggene var skikkelig lekre!!

  Ha en solfylt sommer videre - og takk for at du ble med og "tok'n"!

  SvarSlett
 2. Savner sommeren vi også - men det er så herlig de dagene/timene den er innom på besøk:) Men det er bra det blir litt scrappetid da:)

  Først må jeg få si at du har fått tatt et skikkelig flott bilde - dette var lekkert. En flott Lo - med mange små detaljer.

  Kos deg med sommeren - og med scrapping:)

  SvarSlett
 3. Så fantastisk fargerik og herlig LO! Jeg er så blass av meg at jeg blir dønn imponert når noen kan ta slike sterke farger og lage noe så flott ut av det!

  Herlig bilde av sønnen din også!

  Fortsatt god sommer!
  Klem Kari

  SvarSlett
 4. Så heldig du som har hatt noen timer sommer:) Vi er jammen ikke bortskjemte når vi jubler over noen timer altså..... Kjekt at du fikk tatt noen bilder, og skal si du har vært effektiv med 4 LOer på en kveld;)

  SvarSlett
 5. Såå fin lo!! Elsker fargene!

  SvarSlett
 6. Skal si du er effektiv og får unna bildene. ;)
  Sommerlig LO med fine detaljer. Digger stemningen på bildet ditt. :D

  Takk for at du deltar. :D

  SvarSlett