26. jul. 2011

don`t worry

På søndagen så var jeg på heldagsscrapping på Scraphaugen. Og det var utrolig koselig. Vi var ikke så mange, men du verden så effektive vi var. Det ble maaange LOer, noen kort og ei barnevogn. Og en av LOene mine ble scrappet til Scrapping The Music sin utfordring. En veldig passende sang for det jeg tror hele Norge og hele Norges befolkning føler akkurat nå. Bob Marley sin Three little birds Nå er historien bak min LO veldig lite dramatisk i forhold til hva vi har lest, hørt om og opplevd de siste dagene. Det er helt forferdelig tragisk det som skjedde i Oslo og Utøya 22.Juli. Den svarteste dagen i vår historie. Men jeg må bare si at jeg har aldri vært mer stolt over å være norsk som det jeg er nå. Jeg er stolt over at vi klarer å holde oss sterke og samlet. Alle uansett opprinnelse, historie, hudfarge, religion står hånd i hånd og tar avstand fra det som har skjedd. Og dannet en ring rundt alle som er direkte berørt av. Jeg har grått mine tårer, og lett etter ord. Men jeg vil nok aldri forstå hva alle på Utøya og Oslo opplevde og følte. Men noen som ikke manglet ord er kloke unge AUFere. Og de ordene som jeg håper vi alle vil huske og bære med oss er.

"If one man can show this much hate, imagine how much love we can show together"

Alle mine tanker går til de som har mistet sine liv, pårørende og alle som er berørt av tragedien.4 kommentarer:

 1. Nydelig LO Gunn Elin. Herlige farger og så herlig bilde da! Det er jo slike man skal ta vare på også, ikke bare der de smiler pent.

  Det er flott det sitatet du har satt inn her, jeg gjemmer på det og andre flotte ting som er sagt av ofrene på Utøya og Oslo. Det var en helt ufattelig tragedie, men samtidig er jeg stolt over hvordan det norske folket har samlet seg og valgt å møte dette med samhold og solidaritet og godhet. Men fortsatt er jeg dypt preget og kjenner at det har tatt fra meg litt av tryggheten i mitt eget land, landet som barna våre skal ta over.

  Ønsker deg og dine en god sommer videre!
  Klem Kari

  SvarSlett
 2. Your page is so darn cute! Awwwwww - poor little thing! Thank you so much for joining in the fun at Scrapping the Music with us!!!!

  SvarSlett
 3. Oh my, I'm so glad I turned on the translate to read the story behind the layout. And that last line..."if one man can show this much hate, imagine how much love we can show together" WOW I may have to use that quote if you don't mind. Very powerful. So now, the photo just goes so well with all of that...can really feel the emotion. Great job, just love it! Great colors too!

  SvarSlett
 4. :( aww poor little girl. What a great use of color and design....it really conveys a lot. Like Patricia, I love your quote...it is amazing, and is something I needed to hear today. I love your layout...lovely work! Thank you for joining us at Scrapping The Music!! <3

  SvarSlett