13. jun. 2011

vakker

Ja, jeg er ganske sikker på at Era Eline mi er verdens vakreste. Og min lille vakre er faktisk 7mnd i dag. Og jeg har allerede glemt de kaotisk første månedene. Så tar meg selv i å tenke at vi kan jo fortsatt få en baby til. Men det kan vi ikke altså!!!

I går fortalte jeg at jeg hadde scrappet noe jeg egentlig ikke tør. Men samtidig som jeg skrev det, så drev jeg med et scrappeprosjekt som var enda skumlere. Nemlig en Ingvild Bolme lift. Og det er jo faktisk råskummelt. Men Ruffa hadde lagt ut en fristende pinseutfordring på Casa, så da var det bare å hive seg på da. Og egentlig så er jeg ikke så misfornøyd med resultatet heller. Men milevis og enda lengre fra originalen. Men jeg er såppas realistisk at jeg vet at jeg aldri kommer til å bli like flink som Bolme. Og hennes LO kan dere se her.


6 kommentarer:

 1. Dette var en utrolig vakker lift!!! NYDELIG LO:)
  Håper du koser deg med sommeren :)

  SvarSlett
 2. Den var kjempefin Gunn-Elin! Synes du har laget mye nytt i det siste! Alltid spennende å se og beundre det du har laget.

  SvarSlett
 3. Kjempeflott lift, nydelige detaljer.
  Den var jammen ikke langt unna originalen..
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 4. Så utrolig lekker LO! Herlige farger og stilige detaljer. Tøft med alle riftene i arket! Nydelig bilde og søtt med krona og blomstene rundt!

  Håper du har hatt en flott pinse!
  Klem Kari

  SvarSlett
 5. Så kjempelekkert!!!
  Hærlig farge du har brukt!!
  <3

  SvarSlett