25. mai 2011

Sugar & Spice

Tenk at det er klart for årets 5 skisse allerede. Det betyr sannelig at det er vår, selv om det bøtter ned ute. Men dårlig utevær er perfekt scrappevær. Så nå håper jeg mange vil leke seg med denne skissa som vår tidligere teamgirl Camilla har laget for oss i That`s Just So Cute



Jeg har prøvd meg på å scrappe i letter igjen. Og det er faktisk veldig morsomt. Bare litt uvant å ha mindre plass o jobbe på. For blir jo fort en vane med 12x12. Uansett, jeg har scrappet en LO av litjgullet mitt igjen. Hun er jo bare så skjønn. Ja, jeg tror nok jeg kan påstå at hun er verdens vakreste :) Og så må jeg bare skryte litt av henne også. For den 19.mai så lærte hun seg nemlig å komme seg fremover. Så nå åler hun i full fart, og når akkurat de lekene hun ønsker. Så nå må nok storebror passe på hvor han legger duploen sin, for den deler han nemlig ikke med lillesøstra. Og enda en liten happenings siden sist. Den første tanna har endelig presset seg igjennom.

Men tilbake til tittelen. Jeg har jo allerede nevnt at hun er verdens vakreste. Men det er vel ingen hemmelighet at hun allerede er en meget bestemt frøken. Hun er ikke redd for å si fra hvis det er noe som ikke passer henne. Men det skal hun selvfølgelig få lov til også ;)



Og som sponsor til denne skissa så har vi fått med oss Ameline. Hun har en spennende premie på lur til den som vinner utfordringen :)

1 kommentar:

  1. denne va kjempefin! du mestrer virkelig fargesammensetting!

    sagt det før sier det igjen, digger stilen din og ønsker kurs ;) kjipt me bor på hver sin kant av landet...

    Ha en fin helg!
    Klem Klem

    SvarSlett