1. mar. 2011

the moment

Tenk at det er 1.mars allerede. Og her på Brekstad er snøen smeltet og det er vår i lufta. Men vi som er såppas rare at vi har bosatt oss langt ute i havgapet vet at det kan forandre seg hvert øyeblikk. Men vi nyter det så lenge vi kan. 1.mars betyr også at det er ny fargeutfordring hos That`s Just So Cute. Og denne gangen er det brunt, hvitt og grønt som gjelder.

Jeg har scrappet et magisk øyeblikk i mitt liv. Første gang mine to herlige barn møttes. Det kan rett og slett ikke beskrives med ord den opplevelsen. Så bare det øyeblikket er nesten en grunn til å få mange unger :p Jeg hadde nok ikke trodd at Arn Magnus på snart 20mnd skulle forstå at han nå hadde blitt storebror. Men den kjærligheten han viser til sin søster så vi allerede den dagen. Og det er et helt unikt bånd de to har selv om de enda er veldig små begge to. Men han er vel ikke alltid så forsiktig med sin lillesøster. Føler han at han gjerne skulle hatt litt mer oppmerksomhet, så er det veldig fort gjort å slå. Håper og tror at dette er en periode vi snart kommer forbi. Men at søsken skal være bestevenner hele tiden blir vel som å tro på julenissen.
Denne gangen er det Ameline som sponser utfordringen vår. Og en heldig vinner skal selv få velge sine bazzil :) Og jeg er vel ikke den eneste som av avhengig av bazzil og kartonger i alle farger.
2 kommentarer:

 1. Helt enig med deg - dette er et rørende øyeblikk:)
  Og du har laget en nydelig LO - helt verdig dette flotte øyeblikket!! Utrolig flott:)

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. nei du må regne med endel krangling fremover ja.
  snakker av erfaring hihi
  men en utrolig lekker LO du har lagd.
  og du, de kan være perlevenner innimellom kranglingen og altså ;o)
  ha en super 1.mars. klem pia

  SvarSlett