26. jan. 2011

love love love

Tenk at det bare er litt over to uker igjen til morsdag og vi mødre kan jo håpe på at vi får en liten overraskelse av barna :) Eller for meg så er det nok pappan i huset som må ordne noe for de. Jeg kan vel ikke forvente at en gutt på 22 mnd finner på noe, og er vel enda mer å forvente av ei på 2mnd. Eller hun blir faktisk 3mnd på årets morsdag :)

Vi kan vel også glede oss til dagen etter, da er det jo valentines day. Må innrømme at jeg blir litt frustrert av alle de som lar seg frustrere av både morsdag, farsdag og valentine jeg. Personlig så synes jeg at disse dagene er veldig koselige. De trenger jo ikke koste ei krone, det er jo fortsatt tanken som teller. Og gleden ved å gi oppmerksomhet er jo minst like stor som å få.

Og noen av oss i scraphaugen har allerede laget noe til noen av være kjære. Her er en liten valentinehilsen jeg har laget til min kjære. Han har vel allerede sett den blant mitt scrapperot, men han er så flink til å spille overrasket likevel *knis*


5 kommentarer:

 1. Supersøt! Enkel og flott.

  Hvis du gjemmer den nå,så har han helt sikkert glemt den om et par uker. Detaljer bruker å være vanskelige....iallefall her!

  SvarSlett
 2. flott denne. enkel men samtidig ikke enkel.
  digger den lille dymobiten.
  klem pia

  SvarSlett
 3. Tusen takk Gunn-Elin for at du tok deg tid i galleriet mitt! Den layouten er også en jeg er virkelig stolt av selv! Grattis med skissedillaheder for laoyouten under her! Enig med deg i at sånne dager er herlige. Men da jeg hverken hadde kjæreste eller barn var jeg ikke så fan, Hehe;)

  SvarSlett
 4. super sød og fint pyntet
  knus Pia

  SvarSlett
 5. Nydlig eske du har laget! Likte den kjempe godt. Den gjennomsikte esken, hvor har du fått tak i den?? Flott arbeid!! : )

  SvarSlett