19. des. 2010

Scrappeåret 2010

Jeg vil ønske alle mine scrappevenner ei riktig god jul og takke for et morsomt scrappeår. Og de som gjør scrapping ekstra morsomt og utfordrende for meg er alle de gode utfordringsbloggene og forum. Og de som fenger meg mest er Scrappehuset, Skissedilla, CasaKreativ og Scraphaugen. Men den bloggen som står meg aller nærmest er That`s just so cute. Jeg føler meg så heldig som får være en del av et så fantastisk team. Ikke bare beundrer jeg kreativiteten til de jentene, men takker de også for det vennskapet vi har. Så tusen takk Anja, Pia, Isabell, line, Lisa og Camilla.
Og kanskje den største gleden ved å holde bloggen igang, og dele det jeg lager er alle de koselige kommentarene man får. Tusen tusen takk til alle dere som tar dere tid til å besøke bloggen min og legge igjen så søte tilbakemeldinger :)
Så over til en liten selvdigger del. Jeg har i år også plukket ut 10 av mine LOer som jeg er litt ekstra fornøyd med. Med fare for å høres litt kvalm ut, men tør likevel å si at det var faktisk ikke så lett. Jeg er jo fornøyd med flere en 10 LOer. Men etter litt om og men så endte jeg opp med disse 10. Og det er ikke bare utsendet eller stilen som gjør at jeg har valgt disse 10. På de fleste så er det hvordan jeg føler at jeg har løst utfordringen og/eller historien bak. For for meg så handler scrapping om det å ta vare på minnene, øyeblikkene, historier og hverdagen.
Denne laget jeg til en utfordring inne på Vintage Udfordring der man skulle bruke bølgepapp.
En LO jeg laget som DTbidrag for TJSC. Utfordringen var fri og enkel. Man skulle bruke forskjellige typer lim og gluedots. Og Anja ga meg ideen om å scrappe ei liste om alt jeg skulle gjøre før lillegullet mitt kunne komme.

Et vintagebidrag til Anonyme Scrappere.


Scrappet denne til en utfordring jeg fikk fra ei inne på Scraphaugen. Hun sendte meg et bilde av brudebuketten sin, og jeg måtte ha med turkise elementer.


Gutten min elsker pannekaker. Og inspirasjonene til LOen hentet jeg fra en skisse til Skissedilla

Scrappet denne til første runde av scraphaugens lagkonkurranse. Oppgaven var at man skulle bruke minst 3 hjemmelaga ting og/eller gjenbruksting.

Fikk en utfordring av Pia om å scrappe en LO, og jeg måtte ha med noe hjemmelaget, rask og metallpynt.

Scrappehuset hadde en utfordrig om hverdagsrutiner.

Og de har også hatt minner i fokus.

Og TJSC har temaet hobby/fritid.


Nå gleder jeg meg til 2011 og nye scrappeutfordringer, og til å scrappe mine nye bilder, opplevelser og tanker. Men først så skal jeg nyte jula sammen med min fantastiske familie :)
God jul alle sammen!!

5. des. 2010

Vi har pynta pepperkakehus

Frode og jeg har pynta pepperkakehus i kveld, og vi hadde vel egentlig store planer om å designe et fenomentalt kreativt hus selv, men endte opp med hvert vårt byggesett gitt. Og det var kanskje likegreit, for vi kløna vel begge litt da det skulle monteres. Og da de endelig var klar til pynting, så viste vi egentlig ikke hvordan vi skulle gjøre dette. Så det havna vel like mye godis i magen som på husene :p
1. des. 2010

I dype tanker + 2 spennende julekalendere

Ny måned og ny utfordring inne hos That`s just so cute. Årets siste So cute, og denne gangen er det skisseutfordring og vi i teamet er sponset av Patternscape. Men heldigvis ikke årets siste utfordring, vi har enda mange morsomme oppgaver på lur før nyttår :)
Og ettersom at det er årets siste måned så er det 2 julekalendere jeg vil anbefale dere å følge med på. Vi har en kalender inne på That`s just so cute der vi trekker ut en følger hver dag.
Og alle de som tar seg tid til å skrive noen ord til alle 24 er med i trekningen av et flott julekit fra Patternscape.


Og Scrappehuset har en kalender som der de legger i noe scrappestæsj hver dag. Så til slutt blir det en stooor gave som jeg så gjerne vil ha. Trekk meg da jenter :)

Vil også ønske dere alle ei fin adventstid :)
Klem klem :)