1. okt. 2010

klar for en ny dag i barnehagen

Arn Magnus har plass i en helt fantastisk barnehage. Vi kunne ikke drømt om bedre plass for han, han trives så godt. Og får virkelig vært med på alle slags aktiviteter både ute og inne. På lekeplassen og alle de spennende turløypene og skogene rundt :) Ikke at vi har noe å sammenligne med, men det har vi heller ikke behov for. Jeg er så glad for at jeg kan ha god samvittighet for å levere gutten min der. For barnehagen er jo en stor og viktig del av vår og ikke minst Arn Magnus sin hverdag.

Og hverdag er også temaet for so cute 14 inne hos Thats Just So Cute. Håper på mange spennende bidrag også denne måneden :)


9 kommentarer:

 1. Så utrolig kul! Mange morsomme detaljer og artige farger=) store sekken på lille gutten;) Kjempefin barnehage han går i, var der og kikka i går! Gleder meg til Odin begynner, ser ut som ungene har det supert:)

  SvarSlett
 2. Digger!! Og deeeet vanskelige mønsterarket du har brukt da! Bare du får til å bruke sånt! Kult med dottien!

  SvarSlett
 3. Stilig! Enig med Anette, vanskelig mønsterark, men du klarer det virkelig bra :D

  SvarSlett
 4. Kjempeflott layout, virkelig lekker! :) Superstilige farger og så herlig dekorert! Skikkelig perfekt "barnehage"-layout! Jeg digger denne! :-)

  Du er så utrolig flink.. Kan sitte å studere kunstverkene dine i evigheter.. Så full av detaljer, og alt er allid så utrolig lekkert!

  Ha en kjempefin helg!
  Klem, Hanna

  SvarSlett
 5. Så flott og morsom, herlig med alle de forskjellige thickersene. :D

  SvarSlett
 6. Kjempeflott!!! Herlige farger du har brukt her :-) Stilig pynte også.
  Klem Guro

  SvarSlett
 7. Jeg digger det bildet!! Den store sekken - og han lille som bærer. Herlig!!:)
  En skikkelig flott Lo du har laget:)

  SvarSlett
 8. Så herlig LO - er det ikke snålt å se disse svære sekkene og de søteste kroppene, hehe :) Jeg smiler stort :)Nydelig dekorert
  Klem, Anja

  SvarSlett
 9. Kjempeflott LO, men spreke farger, flott oppsett og mange fine detaljer. Herlig bilde også:)

  SvarSlett